میخواستم ارد سوخاری درست کنم تو اینترنت نوشته بود پودر نون رو یه کم تفت میدیم تا قهوه ای شه، حالا من نمیدونم خوب تفت دادم یا نه،اگه بیشتر تفت خورده باشه بخوام مرغ رو باهاش سوخاری کنم نمیسوزه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!