2777
2789
عنوان

علائم بارداری با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 63981 بازدید | 40 پست
منم دقیقا همین حسو دارم

چند ماه اقدامی؟ مشکلت چی

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سال و نیمه البته نصفه نیمه،مشکلی ندارم خدارو شکر ولی چون شوهرم ماهی یکبار هست همیشه تخمک گذاریمو& ...

ان شالله این ماه باردار میشی 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
همچنین..باردار بودی بیا بهم بگو،هم خوشحال میشم هم انرژی میگیرم واسه ادامه

چشم حتما شما هم حتما بگو

انشالله.. کمردردم مثه وقتاییه که میخوام پریود شم،خیلی میترسم

مي فهمم ، اين فكر دست از سر آدم بر نميداره ...من خودم همين حالو دارم، به هر حال اميدوارم كه اثر كرده باشه، مثبت فکر کن! ❤️

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀
همچنین..باردار بودی بیا بهم بگو،هم خوشحال میشم هم انرژی میگیرم واسه ادامه

سلام عزیزم بارداریتوتبریک میگم لطفا جندتاسوال دارم جواب بده اول اینکه سیکلت چندروزه بودسی روزه یابیست وهشت روزه؟دوم اینکه دردپریود کمردرت کی برطرف شد؟منم این ماه لتروزول مصرف کردم دقیقادوروزمونده به پریودم کمردردودارم سیکلم32روزس

سلام عزیزم بارداریتوتبریک میگم لطفا جندتاسوال دارم جواب بده اول اینکه سیکلت چندروزه بودسی روزه یابیس ...

سلام عزیزم،سیکل من ۲۷ روزه اس،آخرین تاریخ پریودم ۳۱ تیر بود،۲۷ مرداد رفتم آزمایش،که زود رفته بودم باید دوباره تکرارش میکردم 

کمردردم دقیقا تا ۲۸ ام ادامه داشت،ینی عین وقتایی که پریود میشدم فقط روز اول درد داشتم،حتی ماه دوم هم دقیقا زمان سیکل پریودم کمردرد داشتم

منم ماه اولی ک لتروزول خوردم جواب گرفتم از ته دل دعا میکنم تو هم به مراد دلت برسی

بازم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم😘

سلام عزیزم،سیکل من ۲۷ روزه اس،آخرین تاریخ پریودم ۳۱ تیر بود،۲۷ مرداد رفتم آزمایش،که زود رفته بودم با ...

من35سالمه تواین چندسال زندگیم بخاطرشغل شوهرم ونبودش توروزای تخمکگذاریم نتونستم بارداربشم فقط یکسال پیش توپنج ماهگی ختم بارداری بهم دادن بچموسقط قانونی کردم من ازنظرروحی داغونم همیشه اشکم دم مشکمه افسردگی گرفتم توحسرت بچه دارم میسوزم دعام کن که محتاجم به دعات