2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی معتبر کجا مشهد داره?

642 بازدید | 8 پست

سلام ،من دارم میرم مشهد

کرم پودر بورژا میخوام کجا برم?شهر خودمون پیدا نکردم ازونجا بگیرم باشه

ممنونم

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

كجايي؟!؟ مسيرت

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي تو خيابون مدرس هست سمت چهارراه خسروي 

به اسم ارايش ايران 

همه لوازم گريم مياره و كرمهاي عااالي قيمتاهاش مناسب نجومي نيس كارش همينه ارايشگرا ازش خريد ميكنن ولي بورژا رو بعيد ميدونم 

اگه اينجا رفتي رنگ مو هم برا خودت مارك كلينر بخر امريكاييه عااااااااااليه😂حيفه 

تو خيابون راهنمايي هم لوازم ارايشياي بزرگي هست همشون خوبن خريدهاي ديگه ام داره راحتي

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
يكي تو خيابون مدرس هست سمت چهارراه خسروي  به اسم ارايش ايران  همه لوازم گريم مياره و كرم ...

اوک عزیزم ممنون  

الان هوا چطوره اونجا?

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
اوک عزیزم ممنون     الان هوا چطوره اونجا?

ظهرا ك خيلي گرمه 

ولي دركل دوروزه خيلي هوا برگشته بهتر شده خوب موقعي داري مياي

هفده شهریور پاساژ غدیر لوازم ارایشی داره

سینا بهداشت هم سه تا مغازه هست توی طلاب بلوار معلم و وکیل اباد اگه اشتباه نکنم ولی باید ببینی کی اف میزنه

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.