2777
2789

سلام.خانوما شما چندهفته رفتین؟یا اینکه کی میخواین برین ؟من یخورده استرس دارم اخه سابقه سقط داشتم میترسم😔هفته دیگه سنو قلب دارم توروخدا برام دعا کنید سالم باشه 😘

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

من روز سونو 7 هفته و 4 روز بودم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روز سونو 7هفته تمام بودم ... البته با تاریخ پریودم دو هفته تفاوت داشت .. یعنی اگر با تاریخ آخرین پریودم اگه خبوام بگم توی 9 هفته بودم 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد ...

عزیزم انشالله که به سلامتی اول تبریک میگم.دوم اینکه انشالله این دوره رو با سلامتی و خوشی پشا سر بزاری و نی نی نازتو بغل کنی.ذر اخرم زیادزود نرو بزار هفته هشت برو استرسم نداشته باش که سمه برات

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
یعنی تو 8هفته بودین؟تاریخ پریودیتون با سنو یکی بود؟چند روز اختلاف داشت؟

آره یکی بود. از اول پریودی ولی من 2 روز جلو بودم چون جنینم 2 روزه بود ک انتقال دادن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم روز سونو 7هفته تمام بودم ... البته با تاریخ پریودم دو هفته تفاوت داشت .. یعنی اگر با تاریخ آخرین ...

2هفته اختلاف داشت؟الان نی نی دارین؟شنیدم نباید اختلاف داشته باشه درسته؟

منم وارد هشت هفته شده بودم واسه سنو قلب

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عزیزم انشالله که به سلامتی اول تبریک میگم.دوم اینکه انشالله این دوره رو با سلامتی و خوشی پشا سر بزار ...

مرسی عزیزم😍واقعا فقط یخورده استرسش ادم و اذیت میکنه 

بسلامتی بیادبغلت عزیزم😘

ممنون گلم. همچنین