2777
2789

جاتون خالی برنج زعفرونی با مرغ

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه بادمجون😍 ن فک نکنم

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

هیچی

نه بابا کالباس بوقلمون همیشه داریم میخوره با مشتقاتش

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

خورش فاصولیا با برنج😍

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !