2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اوایل بد غذا بود الان هم من علایقشو میدونم هم اون دیگه ایراد زیاد نمیگیره ،ناهار هم خونه نیست 

اینم برنج نزدیک ب ابکش من

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
شوهرم اوایل بد غذا بود الان هم من علایقشو میدونم هم اون دیگه ایراد زیاد نمیگیره ،ناهار هم خونه نیست& ...

چ حوصله ای داری واسه خودت غذاپختی!

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇

ناهار ابگوشت داریم😋😋

بدغذا هم نیست هرچی بذارم میخوره. اما اگر خوب نباشه مثلا میگه فلان چیزش بیشتر یا کمتر باشه بهتره

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.
چ حوصله ای داری واسه خودت غذاپختی!

دوتا بچه دارم گلم اونا گشنشونه ،خودم که طهرا رزیمم نباید ناهار بخورم 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
کلا خانواده شوهرم بد غذا هستن پدرشوهرم هیچ گوشتی نمیخوره نه مرغ نه ماهی نه چرخکرده اگه پیاز توی غذا ...

وای وای چه بد.همسرتون هم انقدر بدغذاست؟؟؟؟  خیلی سخته اینجور. البته شوهر خواهرم اینجوره و خواهرم خیلی اذیت مبشه. هرچند یکی درمیون رعایت میکنه اما بازم بده. آدم اينهمه زحمت میکشه اونوقت یکی لب و لوچه کج کنه. خخخ

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق