2777
2789

دیروز نوبت دکتر داشتم  .گفت صدای قلبش خوبه . ولی وقتی با متر شکممو اندازه گرفت گفت نسبت ب سن بارداریت شکمت کوچیک شده ی همچین چیزی گفت .  مگه چنین  چیزی ممکنه؟  توفکرم نکنه  بچم رشد نکرده دیگه

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر منم هربار با متر شکمم اندازه میزنه میگه خوبه

منم به هرکی میگم تعجب میکنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
يه سونو بده خيالت راحت شه،شكم چه ربطي داره،من خودم همش داره به عرضم اضافه ميشه،بچم تو پهلومه

اخودو کدوم پهلوت من هنوز سونو قلب نرفتم اخرین پریودیم ۱۲تیرتمام شد بنظرت چندهفتمه کی برم سونوقلب یبار سونورفتم بعدازمایش گفت ساک حاملگی دیده شده

يه سونو بده خيالت راحت شه،شكم چه ربطي داره،من خودم همش داره به عرضم اضافه ميشه،بچم تو پهلومه

راست میگه دکتر یه متر کاغذی داره , هرماه اندازه شکم رو اندازه میگیره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
سونو برام نوشته ولی اون روز نوبتم نشد انجامش بدم گذاشتم اخر هفته 

عزيزم نگران نباش يكي از فاميلاي ما اصن شكم نداشت وقتيم ب دنيا اومد نينيش، ٣ كيلو بود ربطي ب اندازه شكم نداره نگران نباش گلم

دکتر طول رحم رو از رو شکم اندازه میگیره .سونو میدن بدی که ببینن خدایی نکرده مشکلی واسه خونرسانی پیش نیومده باشه 

منم تو بارداری قبلیم همینطور بودم ، تو سونو هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر . نگران نباش . سعی کن پروتئین ریاد مصرف کنی . چه گوشت ، چه حبوبات

مامان النا و آیرین «