الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا خیلیا اصل رو ول کردن فرع رو چسبیدن اخه ماه تولد مگه چقدر تو تربیت و شخصیت یه کودک میتونه تاثیر بذاره که طرف واسش اینقدر مهمه که بچه تو ماهی باشه و از این حرفا
واقعا به پدر و مادر مربوطه؟ من پدر و مادرم A و AB هستن ولی خودم O+ هستم.
دوست عزیز ما همه ی ژنامونو از پدر و مادرمون به ارث بردیم مگه میشه به پدر و مادر ربطی نداشته باشه.اگه شما حتما o هستین مادرتون ممکن نیست که AB باشه... پدرتون AO و مادرتون یا گروه خونیش A هستش یا B
چرا عزیزم. پدرشوهرم b مثبت مادرشوهرم aمثبت . اون وقت خواهر شوهرم oمنفی تو خونه ی خ ...
خب این ممکنه دیگ..ببینین ما برای گروه خونی A دو نوع ژنوتیپ داریم AO و AA ... پدر.ش شما BO و مادر ش شما AO بودن. هر دوتا O خودشونو دادن و به این ترتیپ خ.ش شما OO شده.درمورد Rhهم مثبت بودنش ناخالص بودن هر دو به این صورت:Rh+Rh_ که باز هر دو والد ار هاش منفیشونو دادن به فرزندشون تا فرزندشون بشه : OO Rh-Rh-
واقعا به پدر و مادر مربوطه؟ من پدر و مادرم A و AB هستن ولی خودم O+ هستم.
اشتباه میکنی
امکان نداره
یا پدز مادرتو اشتباه میگی یا خودت
یا فرزند خونده ای😢😢😢
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
چرا عزیزم. پدرشوهرم b مثبت مادرشوهرم aمثبت . اون وقت خواهر شوهرم oمنفی تو خونه ی خ ...
این شدنیه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔