2777
2789
عنوان

خودمونیم ولی گروه خونی اخه چه ربطی به ماه تولد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خیلیا اصل رو ول کردن فرع رو چسبیدن اخه ماه تولد مگه چقدر تو تربیت و شخصیت یه کودک میتونه تاثیر بذاره که طرف واسش اینقدر مهمه که بچه تو ماهی باشه و از این حرفا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

واقعا به پدر و مادر مربوطه؟ من پدر و مادرم A و AB هستن ولی خودم O+ هستم.

من ژنتیک نخوندم ولی تا جایی که شنیدم همچین چیزی امکان نداره . شما نمیتونی چیزی غیر از گروه خونی در یا مادرتون داشته باشی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من ژنتیک نخوندم ولی تا جایی که شنیدم همچین چیزی امکان نداره . شما نمیتونی چیزی غیر از گروه خونی در ی ...

چرا عزیزم.

پدرشوهرم b مثبت مادرشوهرم aمثبت . 

اون وقت خواهر شوهرم oمنفی 

تو خونه ی خودمون هم تقریبا اینطوریه . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

دوست عزیز ما همه ی ژنامونو از پدر و مادرمون به ارث بردیم مگه میشه به پدر و مادر ربطی نداشته باشه.اگه شما حتما o هستین مادرتون ممکن نیست که AB باشه... پدرتون AO و مادرتون یا گروه خونیش A هستش یا B

من ژنتیک نخوندم ولی تا جایی که شنیدم همچین چیزی امکان نداره . شما نمیتونی چیزی غیر از گروه خونی در ی ...

پس من از عجایبم. چون مطمئنم که گروه خونی هامون درسته. تا حالا چندین بار آزمایش دادیم.

دوست عزیز ما همه ی ژنامونو از پدر و مادرمون به ارث بردیم مگه میشه به پدر و مادر ربطی نداشته باشه.اگه ...

خانم دکتر میشه که گروه خونی بچه متفاوت از پدر و مادرش باشه؟

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا عزیزم. پدرشوهرم b مثبت مادرشوهرم aمثبت .  اون وقت خواهر شوهرم oمنفی  تو خونه ی خ ...

خب این ممکنه دیگ..ببینین ما برای گروه خونی A دو نوع ژنوتیپ داریم AO و AA ... پدر.ش شما BO و مادر ش شما AO بودن. هر دوتا O خودشونو دادن و به این ترتیپ خ.ش شما OO شده.درمورد Rhهم مثبت بودنش ناخالص بودن هر دو به این صورت:Rh+Rh_ که باز هر دو والد ار هاش منفیشونو دادن به فرزندشون تا فرزندشون بشه : OO Rh-Rh-

اشتباه میکنی

امکان نداره

یا پدز مادرتو اشتباه میگی یا خودت

یا فرزند خونده ای😢😢😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
چرا عزیزم. پدرشوهرم b مثبت مادرشوهرم aمثبت .  اون وقت خواهر شوهرم oمنفی  تو خونه ی خ ...

این شدنیه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔