2777
2789
عنوان

قبل از ازدواج!!!!

451 بازدید | 22 پست

خواهرای گلم! لطفا هول نشید و تا قبل از عقد هر چی لازمه در مورد شوهر آینده بفهمید و مستقیم ازش بپرسید.بعدا دیگه نمیشه یه آدم کامل و عاقل و بالغ رو برد تعمیرگاه مغزشو داد طبق سلیقه شما بالانس کنن بخدا!

و خدا برای من کافیست.....

اینکه از قیافه ش خوشتون میاد یانه. شغلشو می پسندید یا نه؟

خانوادش در سطح شما هستن یا نه

قراره خونه مادر شوهر زندگی کنید. 

راجع به حجاب چقدر سختگیره و چه عقیده ای داره. 

آیا کلا آدم بد دل و سختگیری هست؟

با کار کردن و درس خوندن زن موافقه یا نه.

اصلا دلش میخواد بچه داشته باشه یا نه. چند تا بچه موافقه.

حالا  چی  شده  مگه 

من  که  همینکارو  کردم ااول سنجش  بعد  ازدواج ☺

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه دوران قبل نامزدی داشتم نه عقدی ، ناراحتم هستم که نداشتم ، از خواستگاری تا عروسیم فقط بیست روز بود !! همش بخاطر عجول بودن آقای شوهر   ، الانم که الانه میگم نامزدی میخوام،با خنده میگه خوش به حال من که شده بدجنس

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
حالا  چی  شده  مگه  من  که  همینکارو  کردم ااول سنجش  بعد & ...

خوب خیلی کار عاقلانه ای کردی. انشالله که آرامش داری و دیگه نگران این چیزا نیستی

روزی هزار تا تاپیک میاد که همین چیزای ساده رو نپرسیدن یا چشماشونو بستن.

الانم زندگی رو به خودشون و شوهر و خانواده های دو طرف زهر مار می کنن که طرف رو بزور و بلا طبق سلیقه خودشون در بیارن

چه سوالهایی مهمه وتو زندگی خیلی تاثیرداره که بپرسیم؟؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
من نه دوران قبل نامزدی داشتم نه عقدی ، ناراحتم هستم که نداشتم ، از خواستگاری تا عروسیم فقط بیست روز ...

خیلی ریسکش بالاست

مگر اینکه خانواده ها از قبل همو بشناسن و به بچه هاشون اطلاعات کافی بدن

چه سوالهایی مهمه وتو زندگی خیلی تاثیرداره که بپرسیم؟؟

چند جلسه صحبت زیر چشم خانواده و پرسیدن کلیات نظر طرف مقابل

اگرم خودتون کم سن یا بی اطلاعید از بزرگترها کمک بگیرید براتون زیر وروکنن

خوب خیلی کار عاقلانه ای کردی. انشالله که آرامش داری و دیگه نگران این چیزا نیستی روزی هزار تا تاپیک ...

منم نامزدی  نداشتم  ولی  دوستی  قبلش ۶ماه  بود  زیادم  نبود  ولی  خداروشکر  هم  من  هم همسرم  خوش شانسی  اوردیم که سر راه  هم  قرار  گرفتیم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
خیلی ریسکش بالاست مگر اینکه خانواده ها از قبل همو بشناسن و به بچه هاشون اطلاعات کافی بدن

آره واقعا ، ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد و راضی بودیم ، می خواستیم ۶ ماه نامزد باشیم ولی بابام با عقد موافق نبود میگفت نامزد ساده با نشون ، شوهرمم میگفت حتما عقدی میخوام   ، بابامم گفت عقد مال عروسیه هر موقع توان عروسی داشتی بیا عقد کن ، شوهرمم گفت پس الان میخوام عروسی کنم   ، هیچی دیگه عجول بازی درآورد ، گفتم چرا هول و عجول، گفت نتونستم ازت بگذرم ،... دیوانه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
منم نامزدی  نداشتم  ولی  دوستی  قبلش ۶ماه  بود  زیادم  نبود   ...

شش ماه زمان خیلی خوبیه

آدم چشم و گوششو باز نگه داره تمام جیک و پوک طرف دستش میاد

خدا رو شکر

انشالله سفید بخت باشی

دقیقا اینطوره

یکی ار همکلاسی های خواهرم ک کارمند بود وارشد نمیدونم خونواده با وضع مالی خیلی خوب و قیافه موجه

ابراز علاقه میکرد ب خواهرم چند وقتیه

بعد ما هر هفته میریم کوه

این هفته ب خواهرم گفتم بهمراه اون یکی همکلاسی هاش بهش پیشنهاد بدن بیاد کوه

اومد یعنی ی روز صبح تا شب باهم بودیم

کلا هم من هم همسرم هم خواهرم هم برادرم دیووونه شدیم از دستش اصلا اخلاق ورفتارش قابل تحمل نبود

از چشمون افتاد وخیلی خوبم شد-بالاخره زمانم زیاد بود ب نسبت -طرف قشنگ خود واقعیشو نشون داد 

من دوران اشنایی با همسرم همه جوره تو هر شرایطی سنجیدمش وعالی بود

وواقعا هم الان عالی میشه گفت فوق العاده س از هر لحاظ

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...