2777
2789

درمورد یکی از والیبالیست های جوون تاپیک زده بودم که حالش خوب نیست یکی میگه دوسش داری یکی میکه نسبت داری باهاش یکی میگه کراشی روش 

اول اینکه شفاف سازی شه من خودم نامزد دارم 

دوم اینکه یکی هم گفت دغدغه دیگه نداری و از اینا 

واقعا جوابی براش ندارم و جوابی هم بخوام بدم بهش فایده نداره چون معلومه تفکرش با من فرقش زمین تا آسمونه 

من خودم تاپیک یکیو اینجا دیدم فهمیدم چیشده قبلا بازیهاش میدیدم والیبال خیلی نگاه میکردم 

اینکه نگران یه جوون باشی که حالش بده صرفا این حرفای عجیب نیست 

اگه هم تاپیک درموردش زیاد زدم چون وقتی ذهنم درمورد یه چیزی درگیر میشه دوست دارم هر ۶ تا تاپیک روزمو بزنم تا یکم تخلیه روانی شم 

جدا از اینا بیاین دعا کنیم خوب بشه و همه جوونا خوب باشن😭

چی بوده ماجراش؟شنیدم رفته کما، ولی دلیلش چی بوده؟

نمیدونم دارم از ناراحتی دیوونه میشم انگار همین دیروز بود بازیهاش داشتیم میدیدیم چه دنیای عجیبیه ای کاش زودتر به هوش بیاد

مادرش الان چه حسی داره بمیرم برا دل مادرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.