خواهرای گلم! لطفا هول نشید و تا قبل از عقد هر چی لازمه در مورد شوهر آینده بفهمید و مستقیم ازش بپرسید.بعدا دیگه نمیشه یه آدم کامل و عاقل و بالغ رو برد تعمیرگاه مغزشو داد طبق سلیقه شما بالانس کنن بخدا!
شش ماه زمان خیلی خوبیه آدم چشم و گوششو باز نگه داره تمام جیک و پوک طرف دستش میاد خدا رو شکر انشال ...
ممنونم عزیزم 😍شما هم همینطور
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلش بد جور گیر کرده بوده ها.... لابد بابات به قدر کفایت زیر و زبر کرده وضعیت رو ...
چی بگم والا ، مردا عقلشون به چشمشون هست مخصوصا اگه اندامت خوب باشه ، بابامم مجبور بود قبول کنه چون من ازدواج نمیکردم تا ۳۴ سالگی برای همین تا خودم کسی رو معرفی کردم اونام فرصت رو نخواستن از دست بدن چون من ضد ازدواج بودم ، شوهرم تهران دانشجو بود منم تهران خونه مجردی داشتم برا همین هم بابام مخالف عقد بود فک میکرد اینجا دیگه کارمون بشه اون کارا