2777
2789
عنوان

قبل از ازدواج!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 22 پست
شش ماه زمان خیلی خوبیه آدم چشم و گوششو باز نگه داره تمام جیک و پوک طرف دستش میاد خدا رو شکر انشال ...

ممنونم عزیزم 😍شما  هم  همینطور

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

دقیقا اینطوره 

واینکه نکته منفی یا هر اخلاقی میبینین 

نگین بهتر میشه ک ممکنه بدتر بشه اما بهتر نه 

اینجور مواقع 20%بگیرین بدتر اینم هست 

یعنی هر اخلاقی داره منهای 20% بکنین 

بعضا هم 50%

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردن طرف مقابل هم خیلی مهمه، چون بعضیا واقعا خوب نقش بازی میکنن وفقط با امتحان کردن به ذات واقعی شون میشه پی برد.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
دقیقا اینطوره یکی ار همکلاسی های خواهرم ک کارمند بود وارشد نمیدونم خونواده با وضع مالی خیلی خوب و ق ...

یعنی یه صبح تا شب با هم بودن قد چهار جلسه مشاوره اطلاعات میده

خدا خیرتون بده . کمک بزرگی به خواهرت کردی دخترها زود خام میشن

و خدا برای من کافیست.....
دقیقا اینطوره  واینکه نکته منفی یا هر اخلاقی میبینین  نگین بهتر میشه ک ممکنه بدتر بشه ام ...

آخ اخ آخ...دیدی میگن بذار عقد کنیم خودم درستش می کنم؟

یا زنش بدن درست میشه سر براه میشه؟ یعنی دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار...واقعا آدمها اخلاقهای بدشون بدتر میشه که بهتر نمیشه

آخ اخ آخ...دیدی میگن بذار عقد کنیم خودم درستش می کنم؟ یا زنش بدن درست میشه سر براه میشه؟ یعنی دلم م ...

براهمینه دیگه وضع مون اینه 

اینقد سرسری میگیرن ازدواجو ادم می مونه

بعد میشینن میگن شانس نیاوردیم فلان بهمان

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
آره واقعا ، ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد و راضی بودیم ، می خواستیم ۶ ماه نامزد باشیم ولی بابام با ...

دلش بد جور گیر کرده بوده ها....  

لابد بابات به قدر کفایت زیر و زبر کرده وضعیت رو که اینجوری با خیال راحت گفته عقد

انشالله که خوشبخت باشی

دلش بد جور گیر کرده بوده ها....      لابد بابات به قدر کفایت زیر و زبر کرده وضعیت رو ...

چی بگم والا ، مردا عقلشون به چشمشون هست مخصوصا اگه اندامت خوب باشه   ، بابامم مجبور بود قبول کنه چون من ازدواج نمیکردم تا ۳۴ سالگی برای همین تا خودم کسی رو معرفی کردم اونام فرصت رو نخواستن از دست بدن چون من ضد ازدواج بودم ، شوهرم تهران دانشجو بود منم تهران خونه مجردی داشتم برا همین هم بابام مخالف عقد بود فک میکرد اینجا دیگه کارمون بشه اون کارا

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️