من پسرم یکسالشه و دخترم 6 سالشه تازه شروع کردم به رانندگی ولی پسرم اذیت میکنه میخواد پیش خودم باشه صندلی کودک هم نداره فکر نمیکنم بشینه براش بخرم شما بگید چکار کنم؟؟؟سپاس فراوان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۶ ماه تو صندلی ماشین. بزرگ میشین عقب کمربند میبنده.
از کوچیکی بچه اش عادت داده و کلی یادش داده که جلو خطرناک
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من از دو سالگی دخترم میشینه تنها عقب، قفل کودک و فعال کردم در از داخل باز نمیشه، اسباب بازی و بالش هم داره هر موقع سوار میشه براش تازگی داره، به هیچ وجه نزار بیاد جلو بالاخره عادت میکنه
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
دختر من یه سالو سه ماهشه از ده روزگی رانندگی کردم باهاش.فقط جلو راحته البته من مسیر طولانی رو با همراه میبرم ولی جاهای نزدیک با احتیاط جلو با کمربند میشینه