2777
2789
عنوان

بیا که نظر سنجیه😍

119 بازدید | 5 پست

تولد دو نفری تو خونه باشه یا کافه؟

😍❤🎆🎂🎈

تعداد رای : 25
نظرسنجی
خونه
12
48%
کافه
6
24%
کافه بعد خونه
7
28%
تیکر مربوط به بارداری نیست..

ما تموم مراسمامونو تو خونه گرفتيم دوتايي

اينجوري معذبم نيستيم☺️

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خونه چون هرایده ای رو راحت میشه پیاده کرد ودستت بازه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت روحیه طرفو بهتر میدونی. مثلا همسر من تو خونه بیشتر دوست داره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

وقتی دوتا باشی خب میری بیرون موزیک زنده کنار شوهری😍 بقیه ی عشق بازیا تو خونه😍

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!