2777
2789
برا شکم وپهلو بعد زایمان کدومو پیشنهاد میدین دوستانی که اطلاعات دارن!؟؟راهنمایی کنید لطفا....بدن ساز ...

من میگم ایروبیک البته من خودم با ورزشای موضعی خیلی لاغر شدم ویدیوهای جیلیان مایکل رو توی یوتیوب سرچ کنین برای هر قسمت بدن یه سری ویدیو داره که توی خونه هم میتونین انجام بدین خیلب هم تاثیر گذاره

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکمون نداره 😔

من خودم بدون باشگاه رفتن تو خونه ورزش میکنم هر کسی هم میبینه میگه عجب اندامی داری! وقتایی هم که حال ورزشو ندارم میرم پیاده روی اینطوری لاغر میکنم

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

من یه چند سالی همش تو خونه می قصیدم روزی دو ساعتو هیکلم عالی بود الان که چند ساله حوصله رقصم ندارم بدنم ضعیف شده جون ندارم 

واقعا ورزش از هر نوعیش خوبه

خدایا سرده این پایین دستای یخ زدمو بگیر خدا
من یه چند سالی همش تو خونه می قصیدم روزی دو ساعتو هیکلم عالی بود الان که چند ساله حوصله رقصم ندارم ب ...

اره عزیزم خب دوباره شروع کن

چه خوب.تو خونه زومبا کار میکنی؟ 

نه همون ورزشای جیلیان مایکل  و کار میکنم یه سری ویدیو داره برای تیکه کردن بدن که سه قسمت داره ، هر قسمتش سی روزه من اونو کار میکنم یکی دیگه هم هس مخصوص شکم اونو میرم گاهی

رقصیدن روحیه میخوا ندارم دیگه حوصله نمیکنم

منم وقتی حوصله ورزش ندارم میرم پیاده روی پسرمو میزارم کلاس تا تعطیل بشه پیاده روی می کنم

منم وقتی حوصله ورزش ندارم میرم پیاده روی پسرمو میزارم کلاس تا تعطیل بشه پیاده روی می کنم

انقد بدنم ضعیف و بی جون شده 

پا درد میگیرم یکم راه میرم 

خدایا سرده این پایین دستای یخ زدمو بگیر خدا