2777
2789
عنوان

آیا به آبلیمو بایدنمک زد

157 بازدید | 6 پست

آبلیمو گرفتم میخوام بریزم تو شیشه.... حالا شما قبلش به آبلیمو نمک میزنید بعد تو شیشه میریزید؟؟؟ 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

نه نمک نمیخواد که. فقطتو ظرف شیشه ای نگه دار و صافش کن که پرز توش نمونه کپک بزنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بله من یکم. نمک. می زنم و اصلا خراب نمیشه

البته من. وقتی آب می گیرم چند لحطه کوتاه روی گاز می زارم بجوشه

بعد ک. سرد شد نمک می زنم و می ریزم. تو شیشه

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال گرفتم نمک نزده بودم،با اینکه صاف کرده بودمو تو یخچال بود ولی گاز دار شده بود در بطری رو که باز میکردم مث نوشابه گاز دار میزد بالا.

آبجیم گفت توش نمک بریز درست میشه،نمک ریختم درست شد مزه ش هم تغییر نکرده بود

ولی امسال همون اول توش نمک ریختم

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.

توجه توجه

خانما یه روش جالب برای نگه داری آبلیمو

آبلیمو رو صاف نمیکنم فقط از یه صافی رد میکنم که هسته هاش بره

پرزهاش میمونه که برای داخل شربت فوق العاده خوشمزس

بعد آبلیمو رو بسته بسته داخل نایلون فریزر میریزم و داخل فریزر میزارم

هربار یه بستشو درمیارم آب که شد میزریزم تو شیشه و مصرف میکنم

اینجوری تا سال بعد آبلیموتون تازه میمونه

انسانم آرزوست...
توجه توجه خانما یه روش جالب برای نگه داری آبلیمو آبلیمو رو صاف نمیکنم فقط از یه صافی رد میکنم که ه ...

منم به همین روش استنفاده میکنم .چون لیمو تنها ماده غذایی هست که با فریز کردن نه تنها ارزش غذاییش که ویتا سی  باشه از بین نمیره بلکه ده برابر هم میشه 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
توجه توجه خانما یه روش جالب برای نگه داری آبلیمو آبلیمو رو صاف نمیکنم فقط از یه صافی رد میکنم که ه ...

اخه 15 کیلو آبلیمو رو چطور میشه فریز کرد.... جا ندارم 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است