2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بیبی چکه یا کیت تخمک گذاری؟

شبیه کیته. من که منفی میبینمش. انشالله چندروز که از موعدت گذشت، بزن. انشالله تاپیک بارداریتو میزنی😍

فقط ناامید نشو و استرس نداشته باش. هرچی بیخیال تر باشی احتمال بارداریت بیشتره

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
اسنات بهت یه قرص میگم بخوری سر یه ماه بارداری فقط گرونه اوابوست روزی دوتا یکی بعد ناهار یکی بعد شام ...

ووی دکتر باید بگه دیگه؟نمیشه ک سرخود خورد😐

نمیدونم تا اخر پای حرفمون وای میسیم یا نه ولی با شوهر گفتیم شد شد نشد پانمیشیم دوره بیفتیم تو مطب ها دنبال دوا و درمون.چون خدا بخواد میده نخواد هم هیچ جوری نمیده

ممنون گلم

مثبته واسه منم ده روز مونده به موعدم مثبت شد و حامله بودم

چطوری ده روز مونده به موعدمثبت شد؟ینی سه چهارروزبعداقدام؟یاپری هاتون دیربه دیره

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
واقعا؟ سریع مثبت شد؟ واسه من در عرض چند ثانیه مثبت شد

يه ديقه طول مشيد كمرنگتر هم بود

ولي من دوتا گذاشتم دوتاش هاله داشت

فرداش هم باز گذاشتم واضحتر بود ولي كلا زير دودقيقه معلوم ميشد واسه شما انگار بهتره

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
مرررسی عزیزم انشالله برام دعا کن دو تا سقط داشتم

ناامیدت نمیکنم ولی این بی بی چک ها باید10دقیقه بگذره تا دقیق نشون بدن... 10دقیقه صبر کردی؟؟ چون همون اول دوتا میاد بعد یکی از خطها میره

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
ووی دکتر باید بگه دیگه؟نمیشه ک سرخود خورد😐 نمیدونم تا اخر پای حرفمون وای میسیم یا نه ولی با شوهر گ ...

خدا گفته از تو حرکت از من حرکت ......پس تو هم باید یه کاری کنی یا ن......بعدشم ساید  خدایی مشکلی باشه باید بفهمی یا ن