2777
2789
عنوان

خوردن آسپرین در بارداری و خون دماغ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 18 پست
اسپرين رقيق كننده خون هست اگه مثلا دندون پزسكي ميري يا ازمايش خون ميري قطع كن اسپرين رو چون امكان خو ...

الان که چون خون دماغ میشم گفت قطعش کن تا ۵شنبه برم ببینم چی میگه

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
باشه حتما ميپرسم  البته نظر دكتر خودت مهم تره چون ايشون وضعيت شما رو بهتر ميدونه

اونکه بله ولی میخوام کلا نظر ایشون رو هم بدونم در مورد مصرف اسپرین تو بارداری 

ممنون دوست گلم🙏💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش که تاپیک زدم برای اسپرین خیلی از بچه ها گفتن جدیدا دکترا مینویسن برای خانمای باردار

برای منم نوشته. روزی ۱ دونه میندازم بالا.

فک کنم مد شده🙂

حرفی ندارم...
برای منم نوشته. روزی ۱ دونه میندازم بالا. فک کنم مد شده🙂

😂😂😂

والا ب خدا

مامان من میگه والا ما قبلا کلا دو دفعه میرفتیم دکتر 

یه بار میگفتیم حامله شدیم باردوم واسه زایمان بود😅😅😂

حالا چقدر قر و فر و ازمایش و سونو که جز تجارت و استرس چیزی برای ما نداره 

شاید باورتون نشه یه فامیل داشتیم ۳ بار سقط کرد که هر ۳ بارش یعنی تحت نظر دکتر بود بار چهارم که باردار شد گفت اصلا دکتر نمیرم تا دوران بارداریم بگذره دکترا فقط بهم استرس میدن و هزینه ...خدا رو شکر ماه ۹ شد و زایمان کرد و بچه اش سالم سالم ...

نمیدونم والا خودمم حس میکنم واقعا دیگه بارداری ما شده تجارت واسه یه سری موسسات و دکترها