2777
2789

خودتونو چی دوس دارن؟

مهربونند؟تو ذوق تون نمیزنند؟ ضایع تون نمیکنن؟ توجمع خوردتون نمیکنند؟ براتون آبرو گذاشتن؟ 

دلم شکسته ازش خیلی وقته. دوس ندارم ببینمش چون حرفاش آزارم میده. اما مجبورم بعضی وقتا باهاش روبه رو شم ودوباره غصه هام شروع میشه😭😭😭

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

چه سخت ،ناراحت کننده

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک قبلیم گفتم بچه م از خروپف بابام نمیخوابه همه خندیدن. نزاشتم بابام بیدارشه یه جوری سرشو گرم کردم. حالاکه ازخواب بیدارشده بره سرکار میگه چه بچه بیخودی داری . براچی اومدی. بره گمشه اینم بچه س. توکه خوابیدی پدرمن😢

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68
بلاخره تودنیاپدرودخترخیلی چیزاپیش میادروزای خیلی قشنگ روزای بد

هیچ چیز قشنگی بین مون نیس. ازهمسرم بابت رفتار بابام خجالت زده م . یعنی پیش همه خجالت میکشم. 

بابای منم وقتی حالش خوب باشه دخترمو دوس داره بقیه وقتا نه .مهمم نیس خونشون نمیرم 

منم امشب مجبور شدم بیام. به خاطر آبجی م.آخه مامانم مجبور شد یه مسافرت دو روزه بره

من بابام خیلی مهربونه خیلی بچه دوسته  خیلی دوستمون داره. عاشقه پسره منو پسره آبجیمه،      اینا رو نمیگم که دلت بسوزه  

امااا الان همین الان که خوابم نمیبره بخاطره بابامه که مریضه . امیدی نیست که نیست که نیست😢

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔