2777
2789
عنوان

قشنگه ایا ؟؟نظرتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کاموای ساده ام بباف شیکتر وایمیسه 

خودمم کاموا ساده دوست داشتم ولی مربیمون گفت این مدل کاموا بخرین. حالا احتمالا دیگه نبافمش .منم رنگ زرشکی خیلی دوس دارم. عکسشو الان برام میفرستی؟😍

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

یه مانتو هم مامانم بافت واسم یه سال طول کشید اونم شیک شده هرکی میبینه میگه یادم بده ببافم

دیگ شال گردن و کلاه دستکش ک زیاد بافته برم

اگ دوس داشتی بگو بفرستم عکس برات

ولی مطمعنا خودت دیگ الان بافنده ماهری هستی

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   

مررسی که عکس فرستادی😘. خیییلی هم خوشکله مبارکت باشه. پس منم کاموا ساده میگیرم با این خیلی ضمخت میشه. مرررسی

یه مانتو هم مامانم بافت واسم یه سال طول کشید اونم شیک شده هرکی میبینه میگه یادم بده ببافم دیگ شال گ ...

وووووای شوخی نکن یهههه ساااال؟دست مامانت درد نکنه. ارررره لطفا برام بفرست😍😍. نه بابا تازه رفتم ثبت نام کردم هیچی بلد نیستم😀

مررسی که عکس فرستادی😘. خیییلی هم خوشکله مبارکت باشه. پس منم کاموا ساده میگیرم با این خیلی ضمخت میشه ...

خواهش گلم .مرسی

اره عزیزم ساده بگیر 

کلا شنل باید ساده و نازک و شل باشه ک رو دوش خوب وایسه 

وووووای شوخی نکن یهههه ساااال؟دست مامانت درد نکنه. ارررره لطفا برام بفرست😍😍. نه بابا تازه رفتم ثبت ...

اره عزیزم خیلی کار برد اخه با کاموا درشت نبافید گف زمخت میشه ب همین خاطر کم کم میرف جلو 

بعد بالاشو تنگ بافت پایینشو حالت دامنی گشاد 

ب همین خاطر خیلی طول کشید 

چشم گلم😍