2777
2789
عنوان

خواهرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 25 پست
آخی. ما هم همینه. انگار صندوق قرض الحسنه ایم ما والا.

این حرفارو به شوهرت بگو چون اهل پول دادنه سعی کن هرجا موقعیتش پیش اومد یا کمی پولتون جمع شد بهش بگی پول داره بی ارزش میشه بدبخت اونایی که قرض دادن به بقیه الان پولشون پفک هم نمیکنه و...من اینقدر این حرفارو تکرار کردمم زبونم مو دراورد.الان به این نتیجه رسیده که نباید قرض داد به کسی.

بگو باشه از دوستش قرض میگیره بت میده که خورد خورد پس نذه 

خواهر شوهرم همیشه مستقیم به خود شوهرم تماس میگیره میگه . به من نمیگه. تازه هر وقت هم زنگ میزنه اول ازش میپرسه کجایی. که بدونه خونه است و منم میشنوم یا نه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای مادر شوهر فرصت طلب. حالا فکر کن دو تومن اونموقع با حالا چقدر فرق داره.

اره جاریم اون روز تو جمع با حالت تیکه انداختن گفتش منم گفتم اون ۲ تومن که پول در وپنجرهاشون بوده که شوهرم خودش حساب کرده چندسال پیش ندادن شوهرمم گفت پول خودم بوده الکی که ندادن بهم

عزیزم بخشش باعث بیشتر شدن روزیتون میشه. با رضایت و دل خوش کمکش کنید از جایی که فکرشو نمیکنید برمیگرد ...

عزیزم شما درست میفرمایید ولی در مورد کسی که قصد برگردوندن داشته باشه. شوهرم آدم دست به خیری هست اما خود شما هم بودید وقتی یک پول زیاد به کسی قرض میدهید که مشکلش حل بشه توقع داشتید اون هم پول رو جوری بهتون برگردونه که به درد خودتون هم بخوره نه که نفهمید این پول چی شد.

آخه تجربه ثابت کرده کسی که گرفتاره و کمک میخواد اصولا نمیتونه درست حسابی پس بده تیکه تیکه میده شما درست میگید .. اگه خواستین کمکش کنید اینو در نظر بگیرید . فک کنید به خدا قرض دادین 

آخه تجربه ثابت کرده کسی که گرفتاره و کمک میخواد اصولا نمیتونه درست حسابی پس بده تیکه تیکه میده شما د ...

نه گرفتاری آنچنانی هم نداره میخواد سقف خونه دومش رو کناف کنه. در حالی که سقف خونه خودمون خیلی قراضه است. برادر شوهرم هم که 2 تومن چندسال پیش بهش دادیم میخواست پژو 206 بخره کم داشت درحالی که ماشین خودمون پراید بود. تازه اون که مدام در رفت و آمد نبود ولی ما به خاطر کار شوهرم یک شهرستان دیگه هستیم م مدام در رفت و آمد.