2777
2789

سلام دوستان، من دو شنبه هفته پیش ۱۵ روز بعد از موعدم بی بی چکم مثبت شد و بتام ۱۳۸ بود دو روز نیم بعدش دوباره آز دادم و بتام ۲.۵ برابر شده بود. حالا نگرانیم اینه با اینکه هفته هفتم هستم آیا بتام پایینه؟ ممکنه قلب نی نیم تشکیل نشه؟ خیلی نگرانم 😔😔

نگران نباش احتمالا لقاح دیر بوده بتا پایینه ...

استرس الکی چرا میدی به خودت؟؟

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز رفتم از بتام 150 بودگفتن پایین . باید اخر هفته برم که حداقل 2بذتبر بشه .

کلی استرس گرفتم باز سقط واییی نشه دیگه نمیارم عهد بستم با خودم .

البته بچه دوم 

قبلا 3تا سقط داشتم خیلی عذاب اوره .

خدا خودش هر چی به صلاحمون بشه 

وقتی دو و نیم برابر شده یعنی همه چی اوکی هست استرس نداشته باش که خیلی تاثیر داره،بیخیال باش و به لحظه های قشنگ نی نی دار شدن فکر کن

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
منم امروز رفتم از بتام 150 بودگفتن پایین . باید اخر هفته برم که حداقل 2بذتبر بشه . کلی استرس گرفتم ...

منم یه سقط داشتم ..وحشتناکه استرس بعدی😔

نگران نباش ایشالا این سالم میاد بغلت😘

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛