2777
2789

سلام پسرم 5 ماهشه از وقتی بدنیا اومده من با شیر دادنش اذیت شدم هر کاری میکنم سینه ام رو نمیگیره و گریه میکنه برای یکبار شیر خوردنش هم اون خسته میشه هم من عاصی میشم ولی پستانک رو راحت میگیره بنظرتون اگه همیشه شیرم رو بدوشم و بریزم تو پستانک بدم بخوره شیرم کم میشه؟ 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

نه اتفاقا آجی من نمیدوشه میگه هرچی بدوشم بیشتر شیر میاد 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم اگه چند روز این کارو بکنی شیرت قط میشه این مکیدن نوزاده که شیرو زیاد میکنه اصلا این اشتباه ...

اخه خیلی خیلی سخت سینه ام رو میگیره گاهی به هیچ وجه نمیگیره 😭

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
سینت درد میکنه که نمیدی یا نوزادت نمیگیره،سینتو؟؟؟؟

بچه ام نمیگیره اصلا تا میام بخوابونمش برای شیر دادن خودشو به عقب پرت میکنه و گریه میکنه الان 5 ماهشه از اولش تا الان هیچ‌وقت با ولع شیر نخورده خودمم شیرم خوبه دلم نمیاد شیر خشکه ایش کنم 

بچت بی قراره ینی زیاد گریه میکنه؟دست پا زیاد میزنه؟ یا فقط سینه نمیگیره

اره خیلی بی قراره اصلا یک لحظه هم آرامش نداره 

سعي كن سينه بگيره خيلي دوشيدن سخته همه جا نميشه اين كارو كرد ! من پسرم دو هفته ان اي سيو بود دوشيدم كه خشك نشه ولي عاصي شدم خيلي بده حالا شيردوش برقي هم گرفته بودم ! با اين حال اصلا صورت خوشي نداشت مرتب يه سينم بيرون بود ! 

خدایا شکرت 🫀

این کارو نکن دیگه عمرا سینه اتو نمیگیره بعدم شیرت کم میشه مجبوری شیرخشک بدی بعدم شیرت خشک میشه کلن شیرخشکی میشه گناه داره فوقش بیشتر وقت میزاری

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
وقتی میدوشی میخوره شیرتو؟؟؟؟؟؟

اره با ولع 😟