2777
2789
عنوان

بنظرتون دوشیدن سینه به مرور شیر رو کم میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 41 پست
این کارو نکن دیگه عمرا سینه اتو نمیگیره بعدم شیرت کم میشه مجبوری شیرخشک بدی بعدم شیرت خشک میشه کلن ش ...

بابا موضوع وقتش نیست خودش خیلی اذیت میشه انقد گریه میکنه تا به زور میگیره سینه ام رو 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشكل من الان اينه كه پستونك نميگيره همش غر غر ميكنه ☹️نزديكه دو ماهشه كسي راهكاري داره ! 

اگه نگیره دیگه نمیگیره پسر منم هیچی نگرفت دهنش فقط سینمو میخورد نه شیشه شیر نه پستونک هیچی.

بچه ام نمیگیره اصلا تا میام بخوابونمش برای شیر دادن خودشو به عقب پرت میکنه و گریه میکنه الان 5 ماهشه ...

چرا اخه با دكترش مشورت كن ! اگه نه چاره اي نداري شيردوش برقي بخر بدوش 

خدایا شکرت 🫀
سينه ات از نظر نوك و اينا اوكيه ؟! از اول بهش شبشه و پستونك دادي ؟! از اول اينطوري بوده ؟! 

نه دیشب اولین بار بود بهش پستانک دادم سینه ام اول نوک نداشت الان تازه یه کوچولو در اومده 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
اره خیلی بی قراره اصلا یک لحظه هم آرامش نداره 

آخه مثل کوچیکیای بچه منه. بچه منم شدیدا بیقرار بود شبو روز گریه میکردو دست پا میزد تقلا میکرد. وزنش چطوره؟ نمیتونی تو خواب بش شیر بدی؟دوران بارداریت استرس زیاد داشتی

بابا موضوع وقتش نیست خودش خیلی اذیت میشه انقد گریه میکنه تا به زور میگیره سینه ام رو 

عیب نداره زود زود شیر بده بهش تا عادت کنه از اول سرسری برخورد کردی فکش باز نشده گلم الان زیادی سنگین میاد براش انقد پافشاری کن تا عادت کنه ب سینت

اگه نگیره دیگه نمیگیره پسر منم هیچی نگرفت دهنش فقط سینمو میخورد نه شیشه شیر نه پستونک هیچی.

پسر منم شبشه نميگيره يعني موندم مهموني و اينا رفتني بايد چي كار كنم ! كلي شير دوشيده شده فريز كردم اصلا نميخوره ! 

خدایا شکرت 🫀
چرا اخه با دكترش مشورت كن ! اگه نه چاره اي نداري شيردوش برقي بخر بدوش 

شیر دوش برقی شیرم رو کم نمیکنه؟ از کجا باید بخرم؟ قیمتش چنده؟

پسر منم شبشه نميگيره يعني موندم مهموني و اينا رفتني بايد چي كار كنم ! كلي شير دوشيده شده فريز كردم ا ...

عزیزم،شیر دوشیده رو فریز نکن خوب نیست برا بچت زود عفونت میگیره مریض میشه.چهره چیه مهمونی رفتنی هم برو،یه اتاقی جایی شیرشو بده دیگ

من چادر گرفته بودیم تو سیسمونیش پارک میرفتم یا بیرون با خودم میبردم شیر میخواست میرفتم تو اون میدادمش

نه دیشب اولین بار بود بهش پستانک دادم سینه ام اول نوک نداشت الان تازه یه کوچولو در اومده 

خب لج ميكنه چون مدل سينه ات نوك نداشته منم سر پسر اولم اين مشكل رو داشتم الانم دارم ولي كمتر 

خدایا شکرت 🫀