2777
2789
دومین بارداریمِ،ناخواسته بود اما گفتم خواست خداست دلم‌ نیومد سقط کنم.

منم دل سقط کردن ندارم چون اعتقاد بر اینه که چه آدم بزرگو بکشی چه ی جنین فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه خیلی خوبه که اتفاقا این بچه های ناخواسته انقد انقد شیرین هستن و جیگیر

من چون ناخواسته اطرافم نبوده ندیدم واقعا بعدش چجوریه

یعنی همینجوری به دلم نمیشینه

بذار لگد بزنه همشو یادت میره منم یکماه بعد عروسیم باردار شدم هرجایی رفتم واسه سقطش ولی نشد  خداروشکر..الان واقعا دوسش دارمو بیصبرانه منتظرشم..ولی درکت میکنم منم بعضی وقتا یهو ترس وجودمو میگیره که یهونتونم از پسش بربیام چون واقعا برام‌غیر منتظره بود

اولش کلی گریه کردم چون خیلی مراقب بودم هنوز دکترا موندن چطور من باردار شدم .خیلی ناراحت بودم چون نی نی اولم فقط 7 ماه داشت تا 4 ماهگیه دخترم حالم بد بود دوران نقاهت بعد از زایمان خیلی طول کشید و همش دکتر بودم از طرفیم میترسیدم به بقیه چیزی بگم چون خانواده شوهرم اگه میفهمیدن میگفتن  سقط کن اخه اونا کارشون اینه که سقط کنن وقتی باردار میشن خانواده خودمم اصلا بچه دار شدنو توی این وضع بد اقتصادی درست نمیدونن و سر نی نی اولمم وقتی فهمیدن باردارم ناراحت شدن.فقط جریانو به مادر شوهرم گفتم اونم ذوق کرد شوهرمم که خیلی خیلی ذوق کرده بود و میگفت کار دیگه نکن......از خانواده خودم بیشتر میترسیدم اما خدا رو شکر هر دو خانواده وقتی فهمیدن گفتن شوهرت خوبه مشکلی نداره نی نی بیاری  بعدشم که فهمیدن نی نی پسره کلی ذوق کردن چون خدا بهم یه دختر دادو یه پسر بهم گفتن راحت میشی دیگه هر دو رو با هم بزرگ میکنی .ناراحت نباش خدا بهت داده.تبریک میگم بهت 

تازه من اول می خواستم سقط کنم

منم اینقدر ناراحت شدم به سقطم راضی شدم ولی بازم نتوستم استخاره م کردم خیلی بد اومد درباره حکم قتل نفس بود

تا دو ماه همش گریه میکردمو شوهرمو فحش میدادم

من چون ناخواسته اطرافم نبوده ندیدم واقعا بعدش چجوریه یعنی همینجوری به دلم نمیشینه

اره خاله منم ناخواسته باردار شد تا جایی که میخواست سقطش کنه ولی خب خالم برعکس شما تو سن بالا و با بچه های بزرگ خلاصه رفت ی چن مرتبه استخاره گرفت خیلی بد شد دیگه بچه رو نگه داست ولی زمانی که بچه بدنیا اومد دنیاش شد همین سومین بچه الانم که ۱۷ ۱۸ سال از اون موضوع میگذره خالم میگه این واسم ی چیزه دیگس و از اطرافیانم حرف افتاده شنیدم که بچه های ناخواسته شیرین میشن عزیزم خداروشکر کن حتما حکمتی توش بوده منم مثل شما سره دخترم دست تنها بودم هیچ کس پیشم نبود تازه که دخترم سنش اجازه مهد رفتن رو میده من دارم نفس میکشم ولی بازم اگه ناخواسته حامله شم خدارو ۱۰۰۰ مرتبه شکر میکنم

منم اصلا و ابدا به بارداری ناخاسته ایمان ندارم مگه میشه.مگه داریم همش الکیه. من خودممم طبیعی جلوگیر ...

منم نداشتم قبل دخترم جلوگیریم طبیعی بود و حتی واسه دختر طول کشید تا باردار شدیم

جنسیتش برام مهم نیست ولی احتمالا دختر بچه قبلم دختر

دخترعمه ام میگفت این بچه ها ناخواسته نیستن

اینا خداخواسته ان،چون بدون انتظار بهت میده خدا

منم هم خودموزجر داد هم این بچه بیچاره رو،اما از بعد سونو انومالی وقتی دیدمش چقدر ارروم درازکشیده،بخودم لعنت فرستادم وخداروشکرکردم از بابت داشتنش،

باخودت کناربیا،چون دوتاتون اسیب میبینین

انقدرم نگو ناخواسته،چون توذهنش میشینه این حرف وتا اخر عمرش یادش میمونه،بچه حسش میکنه

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )