2777
2789

بچتم نسبت به توحس خوشایندی نداره متاسفه ازاینکه تووجودته 

هدیه ی خداست هااااااا ناشکری کنی بدجورجزاشومیبینی 

80درصدزوجین میخوان ونمیشه! مال شماشده ناراحتی؟! واقعاً که 😕

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم بچه رحمت خداست دوست نداری رحمتشو ؟ اون الان یه فرشته کوچولو که جز تو هیچکس پناهش نمیشه از خدا بخواه مهرشو به دلت بندازه همونطور که خدا هممونو چه گناهکار و چه پاک قبول میکنه 

این نیز میگذرد 
اخی عزیزم مگه چند تا بچه داری روشت چی بوده 

روشم طبیعی بود

من تا ۲ سال طبیعی جلوگیری میکردم هیچ اتفاقی نیافتاد که هیچ واسه دخترم یکسال کشید تا باردار شدیم

چیکارکنم که منم ناخواسته باردار بشم دیگه خسته شدم چه جوری به خدا بگم منم نمی‌خوام تا بهم بده😔😔😔

تو فامیلمون دوتا خواهر هستن یکیش چندین ساله در حسرت بچه . انقد دکتر میره میاد خسته شده. ولی خواهرش تو سن چهل پنج سالگی با داشتن عروس و سه تا بچه حامله شد . الانم بچش ۹ ماهشه

روشم طبیعی بود من تا ۲ سال طبیعی جلوگیری میکردم هیچ اتفاقی نیافتاد که هیچ واسه دخترم یکسال کشید تا ...

خواست خدا بوده به این فکر کن با اومدنش خیر برکت خونت زیاد میشه دخترت یه همبازی داره دیگه تنها نیست البته من 7سال طبیعی جلوگیری میکنم مشکلی نیست 

روزهای خوب هم میاد........