2777
2789
عنوان

نا امیدشدم از باردار شدنم

164 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دیروز یه تایپیک زدم همینجا گفتم بی بی چکم کمرنگ شده کلی خوشحال شدم بعد از 9 ماه اقدام ولی صبح پریود شدم دکتر رفتم حتی عکس رنگی هم دادم مشکلی نداشتم همسرمم سالم بود دلم میخواد فقط بخوابم دیگه خسته شدم از همه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو دختر، 9 ماه ک خیلی نیست،توکلت به خدا باشه

من بعد یک سال.نیم انتظار خدا بهم ی نی نی داد 

ولی بازم خدا خودش ازم گرفتش موقع زایمان،دلم سوخت آتیش گرفت ولی  بازم ی ذره نا امید نیست، توکل کن به خدا 

نگو دختر، 9 ماه ک خیلی نیست،توکلت به خدا باشه من بعد یک سال.نیم انتظار خدا بهم ی نی نی داد  و ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله دوباره نی نی دار میشی خیلی حالم بده اصلا نمیتونم ازجام بلند شم هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله دوباره نی نی دار میشی خیلی حالم بده اصلا نمیتونم ازجام بلند شم هیچ ...

خودتو و شوهرتو تقویت کن،، شیرموز درست کن هر ظهر س لیوان بهش بده، همراه شیرموز ی قاشق عسل، چندتامغز پسته، بادوم، فندوق، گردو انجیر، میکس کن بهش بده، آب هویج هم خوبه، اگه تونستی خرما هم بهش بده،موقع رابطه اصلا استرس بچه دار شدن  یا نشدن رو نداشته باشه اصلا فکر نکن بگو هر چی خدا خواست،

عزیزم خدا خیلی الرحمن الرحیم هست ناامیدی خوب نیست. باور کن همه این‌ دوران رو گذروندن و بعد از چندین مرتبه اقدام بالخره نتیجه گرفتن. شما هم که خدا رو شکر مشکلی ندارید. فقط چندتا نکنه یادت میدم اگر تونستی رعایت کن همین دوره بعد از تموم شدن پریودیت جواب میگیری به امید خدا. 

گرده درخت نخل و پنیر نخل تهیه کن و هردوتاتون بخورید.

قاووت بریز تو چایی بخورید. چایی همیشه با دارچین و زنجبیل درست کن. چای سبز نخورید اصلا. 

شوهرت ویتامین سی خیلی بخوره هرچیزی که ویتامین سی داره مثل لیموترش و حتی قرص جوشان بگیر از داروخانه روزی یه دونه حل کن تو آب بده بخوره. خودت‌نخور.

آبگوشت نخود خیییلی عالیه بخورید. الان که پریودی هر روز ۷ عدد خرما دارچین بریز روش بخور. موز بخور آووکادو بخور گردو و فندق و‌ پسته بخور. بادم نخورید فعلا. 

دوغ و ماست نخورید فعلا. توی پریودیت اصلا نزدیکی نکن تا ده روز از اول پریودیت بگذره بعد کیت تهیه کن از داروخانه تو روز تخمک گذاریت اقدام کن. چند روز نزدیکی نکنید بزارید اسپرم شوهرت قوی بشه. سیگار و قلیون خییییلی بده اسپرم رو تضعیف میکنه مانع بارداری میشه.

حلوا درست کن با دوای گرم از عطاری بگیر خودشون میدونن چیه بریز توی حلوا هر روز بخورید.

مویز و کشمش عااالیه از خشکباری بگیر.

انجیر تازه الان فصلش هست بخورید. خربزه و طالبی عاااالیه بخورید.

یادم رفت قرص ویتامین ای بخر از داروخونه کپسول زرد رنگ هست هر روز بعد از نهار یکی بخورید. یه بسته هم قرص زینک بخر سفید رنگ هست هر شب موقع خواب یه دونه بخورید. 

نخود عاااالیه معجزه میکنه لطفا مصرف کنید زیاد.

از کدوم شهر هستی؟ تا بهت بگم گرده نخل چجوری پیدا کنی

برات دعا میکنم که همین نوبت بعد از تموم شدن پریودیت نتیجه مثبت بگیری. بهتره قبل از رابطه دو رکعت نماز حاجت بخونی و وضو داشته باش وقتی میری برای اقدام. سوره قدر بخون. آرامش از هر چیزی مهمتره استرس مانع بارداری میشه. 

حتما کیت تخمک گذاری بگیر از داروخانه استفاده کن وقتی رنگی شد همون روز اقدام کنید