2777
2789
عنوان

بیاید عکس بزارم بگید خوشگلم یا نه

718 بازدید | 93 پست

صبر کنید صفحه ۴ میزارم

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چخبره صفحه 4؟ 

کل کاربرای نینی سایت جمع بشن واسه یه عکس بز بز کنن؟! 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یعنی چی صفحه ۴ ادا اطوار چیه خدایی

بخدا علاف گیر آوردن 

صفحه اول بزاری یا چهارم فرقی نداره تا وقتی تو عنوان تاپیک عکس نزاری گوگل نمیره 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اگر به این دلیل میخوای صحفه چهار بزاری که گوگل نره یا پخش نشه 

بدون اینجا افراد مریضی هستند که عکس رو ذخیره می‌کنند ! 

و یک نفر هم هستش که تو اینستاگرام پست می‌کنه عکسا رو ! 

پس خطر پخش شدن عکس هستش 

اگر برات مهم نیست راحت باش 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

باشه حالا صفحه دومم میزارم البته بگم همه بهم میگن بی بی فیسی بعضی ها هم میگن صورتت بیش تر از سنته ۲۱ سالم هس

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست