2777
2789
عنوان

دختر کوچولوم یه ارزو داره🥺

245 بازدید | 10 پست

دوستان دختر من ۹ سالشه شرایط خاصی داره تو امضام گفتم یه چیزی پیش اومده دخترم خیلی ناراحته 😔 آرزوش معنوی هست یعنی کاری هم از دست من بر نمیاد💔

🍀🍀🍀🍀میشه با دلای پاکتون هر دعایی که به دلتون میفته و خودتون حاجت میگیرید باهاش به نیت حاجت روایی دختر من فاطمه کوچولو بخونید🥺🍀🍀🍀

حدیث داریم دعا از زبانی که گناه نکرده باشی باهاش گیراست یعنی زبان دیگران🍀 الهی هر چی از خدا میخوایین بهتون بده دلتون شاد بشه حاجاتتون براورده بشه و مشکلاتتون نابود بشه جوری تو زندگی به موفقیت برسید که بدخواهاتون نابود بشن از حسادت و دل دوست دارانتون شاد غرق شادی بشه🤲

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم...هیچ کسی رو هم ندارم فقط خودم و خودم..دلم آشوبه

خدا شفا بده،خیلی سخته واقعا درکت میکنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

انشاالله خدا خودش سلامتیشو بده و به خواسته خیر دلش برسوندش

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده،خیلی سخته واقعا درکت میکنم

ممنونم عزیزم

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم...هیچ کسی رو هم ندارم فقط خودم و خودم..دلم آشوبه

چه آرزویی ؟

معنوی نمیتونم بگم

3تاحمدمیخونم انشالله ب زودی تاپیک حاجت روایی بزنی عزیزدلم...میشه لطفا  ب دختر کوچولوتون بگین برام دعاکنه

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

3تاحمدمیخونم انشالله ب زودی تاپیک حاجت روایی بزنی عزیزدلم...میشه لطفا ب دختر کوچولوتون بگین برام دع ...

مرسی عزیزم حتما 

الهی حاجت روا بشی خودت و خانوادت شاد باشید

انشالله دختر نازت خوب بشه هیچ بچه ای مریض نشه

ممنون عزیزم

سلام عزیزم 

سلام به روی ماه دختر کوچولوت

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی اعصاب و روان داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم فرزندت درمان میشه به اذن خدا 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان