2777
2789
عنوان

فکر و خیال

333 بازدید | 38 پست

چهارماهه عقد کردم تو این مدت هیج چیز مشکوکی از شوهرم ندیدم گوشیشو قایم نمیکرد رمزشو داشتم و کلا چیز خاصی ازش ندیدم که مشکوک بشم اما پریروز اتفاقی دیدم یکی از همکلاسیاش تو اینستا تو دایرکت براش دوتا قلب فرستاده 

طاقت نیاوردم به شوهرم گفتم کلی قسم و آیه آورد که چیز خاصی نبوده من استوریشو ریپلای کرده بودم اونم ج داده و یادمم نیس چی بوده

بعدشم به خواست من به اون دختره پیام داد گفت خانومم از پیاما و کامنتای شما ناراحت میشه لطفا ارتباطمون در حد دانشگاه باشه 

از اون روز دلم آروم نمیشه هی میگم چی میگفتن بهم چرا دختره انقد صمیمی بوده که قلب فرستاده؟

چیکار کنم؟😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيخيال تورو خدا منم هركي از استوريم خوشش بياد قلب ميفرستم يا طرف مقابلم ميفرسته و منظور لايكه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

عزیزم بیخود فکر منفی نکن.انشالله که چیزی نیست.

وقتی تو رمز گوشیشو میدونی و جلوی تو به اون طرف زنگ میزنه و اینطور میگه بدون چقدر دوست داره😍

انشالله که همیشه خوشبخت باشید و افکار منفی راجع به هم نداشته باشید

عزیزم قلبِ اینستاگرام خیلی بدجاییه شاید دستش رفته موقع چت😐 تازه واقعا دوتا قلب هیچ چیزی نیستش که ارزش ناراحتی داشته باشه پس ناراحت نباش😁❤❤ 

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 
عزیزم خودتو اذیت نکن مطمئن باش اگه چیزی بینشون بود به دختره پیام نمیداد که ارتباطشون قطع بشه.اینجوری ...

شکاک شدم 

میگم ارتباطشون جی بوده؟ یا بقیه دخترای همکلاسیش چطوره؟ خودش گفت چتامونو پاک میکردم چون احساس میکردم تو ببینی ناراحت میشی

خب استوری طرفو ریپلای کرده

طبیعیه طرف واس تشکر قلب فرستاده و شاید نمیدونسته همسرتون متاهله

اصلا به نظرم مشکوک نیست و الکی گیر دادی شما بهش و بدتر توجه همسرتو بهش جلب کردی

الان بخاطر اين خوابت هم نمىگيره ؟

البته حق دارى ولى بسپارش به خدا عزيزم ان شاءالله خوشبخت بشيد و بريد سر خونه زندگيتون تا مثل من از فكر اثاث كشى و خونه جديد خوابت نگيره 

( اما بد درديه فردا خييييييلى كار دارم 😰حالمبد شده )❤️❤️❤️

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞