2821
2789

همین الان برو چهار صدتارو بگو

منم میگم

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تقریبا پنجاه روز گفتم و اسباب کشی داشتیم دیگه نگفتم ولی بازم روز صد تا یا بیشتر ک تونستم میگم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
کانال نمیخوام یه نفر را میخوام باهم بگیمخودم تا ۲۸ روز را گفتم ول کردم

حالا لینک گذاشتم ارسال نمیشه،ولی تو اون کانال مربوط به همین آثار استغفار و تجربیاتشون رو میگن ،و اینکه هر چند تا تونستید بگید و فکر نکنید چون یک روز تعداد کمتر گفتید دیگه ادامه ندید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
حالا لینک گذاشتم ارسال نمیشه،ولی تو اون کانال مربوط به همین آثار استغفار و تجربیاتشون رو میگن ،و این ...

نه عزیزم کانال دارم

من یه نفرو میخوام با هم بگیم که انگیزه بگیریم مقید بشیم

این استغفار هم تعدادش مهمه هم تعداد روزش

و اگر اشتباه بشه نمیشه

مگه چه غلطی کردم که استغفار کنم؟

این ذکر برای رزق و روزیه و باز شذن گره های زندگی فقط اون نیس

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه