2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیاین

185 بازدید | 42 پست

من دارم میام اصفهان تفریح.حالا میخوام بدونم بازار هایی که قیمت مناسبه بهم معرفی کنین.یهسری خرت و پرت بخرم و یه پیرهن بخوام در حد200تومن هزینه کنم حالا 50تومنم بیشتر شد عب نداره.واینکه فست فودی و رستوران یا تهیه غذای خوب با قیمت مناسب سراغ دارید بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خرید لباس وخرت وپرت برو سبزه میدون

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

خريد برو توي خوده بازاره ميدون امام 

فست فودم سيتي سينتر سپاهان شهر

بريوني اصفهان با نون سنگك حتمااااا امتحان كن 

فست فود كاريز خيابون عسگريه 

خانه كنتاكي شعبه ها احمد اباد و نظر 

و از همه بهتر خيابون مكينه خواجو كلييييييييييييي فست فودي داره 

غذاهم فسفود چیه؟؟ برید بریون بخورید میدون امام یا انقلاب

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
خرت و پرت یعنی چیا مثلا

مثلا دوسه تا پیرهن و جوراب شلواری و شلوار واسه دخشلواراسه خودم مانتو و یه چند تا تاب تیشرت و روسری شال و ظرف مسی و چیز سنتی هم ببینم دوس دارم .مث کیف و کفش ست..واسه همسر چندتا تیشرتو شلوار ویه پیرهن مجلسی واسه خودم در حد 200

مثلا دوسه تا پیرهن و جوراب شلواری و شلوار واسه دخشلواراسه خودم مانتو و یه چند تا تاب تیشرت و روسری ش ...

همه ی ابنا را ففط برو سبز میدون هم بازار سرپوشیده داره هم مناسبه وچونه هم زیاد بزن قبول میکنن

مثلا دوسه تا پیرهن و جوراب شلواری و شلوار واسه دخشلواراسه خودم مانتو و یه چند تا تاب تیشرت و روسری ش ...

لباسا رو برو نظر.بقیه رو برو میدون امام..رستورانم برو شهرزاد.فست فود خوبم مجموعه فست فود سیتی سنتر خوبه.خبابون شیخ صدوقم فست فوداش خوبه