2777
2789
عنوان

دوست دارید چه قانونی عوض بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 109 پست
چ گیری دادن بعضیا به حجاب! نمیگم چادر،ولی حجاب در حد خودش خیلی خوبه! خود اونور آبیا کلیپ ساختن دوربی ...

نسل شماها هنوز منقرض نشده ؟ اگه اونور ابی ها به حجاب اعتقاد داشتن خوب میپوشیدن. فلسفه حجاب هر چی هست دلیلی به اجباری بودنش نیست 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا داشتم به یه قانونی فکر میکردم که به داد همه برسه که شما این و گفتی وام های بدون سود و درست و ح ...

من كسيو ميشناسم كه از يك وام كوچيك بديختيش شروع شدهوهيبراي پرداخت وام دوباره وام گرفته والان سالهاااااس كه درگيره اين مسالع هست و خونه و زندگي و كل داراييشو از دست داد و الان با سن بالا اجاره نشين و مقروضه😞

اره دیگه دزد بیاد همه چیو جارو کنه تو هم فقط نگاش کنی ...بگی ببر کاریت ندارم منو میبرن زندون نه تورو ...

با دزد میشه یه جوری کنار بیای.ولی متجاوزو کجای دلم بذارم؟!!!

بلانسبت یه مشت یابو نشستن قانون گذاشتن که متجاوز و دزد حقوق دارن و میتونن شکایت بکن ازت.

یه بنده خدایی قالی شسته بود.از پشت بوم آویزون کرده بود تو حیاطش.کپسول گازو میذاره روش نیفته.دزده میاد ببره.کپسول میفته روش.رفته شکایت کرده از صاحب خونه.انداختتش زندان!!!!!

Do not give up  
من كسيو ميشناسم كه از يك وام كوچيك بديختيش شروع شدهوهيبراي پرداخت وام دوباره وام گرفته والان سالهااا ...

اره. واقعا سود بانک ها کمر شکن زندگی ها هم بدون وام نمیچرخه اکثرمون داریم با وام زندگی میکنیم تازه اگر با کلی بدبختی و ادا و اصول بشه وام گرفت

نسل چی؟ روانی من 24 سالمه میگم نه که حتما چادر بپوشه آدم،ولی بودن حجاب خوبه برای ما ، نبودش بده.چی م ...

اگه پليس حمايت كنه كسي جرات متلك گفتن يا دست درازي نداره اگه قانون حمايت كنه از خانوما

مگه الان با حجابيم خوب بوده 

همه يه خاطره دارن كه بهشون توي كوچع و خيابون دست زدن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
با دزد میشه یه جوری کنار بیای.ولی متجاوزو کجای دلم بذارم؟!!! بلانسبت یه مشت یابو نشستن قانون گذاشتن ...

باید به دزده یه پولی هم بدی بفرستیش خونه...

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
قوانين زن ستيزانه مثل حق حضانت بچه حجاب اجباري حق طلاق ديه زن ك نصف اقايونه حق استفاده از ...

بچه رو میدن به باباش چون با زن بمونه سخت میتونه ازدواج کنه بعدم فکر کن یه دخترو با چه اعتمادی میشه برد تو خونه ی یه مرد غریبه.اکه یه زن بمیره دیه میرسه به شوهرش و نصفه.ولی مرد میمیره دیه میرسه به زنش و دو برابره.فکر کنم به نفع زنهاست

اگه پليس حمايت كنه كسي جرات متلك گفتن يا دست درازي نداره اگه قانون حمايت كنه از خانوما مگه الان با ...

به من که نزدن تا حالا  
لابد جوری بوده ک دست درازی کردن اون بی پدرا
پلیس؟الان دخترا از پلیس بدترن.بی حیایی زیاد شده مشکل اینه

اگه چیزی دیگه ای طلب نکنه خوبه. مملکتی که گرداننده هاش یه مشت دزدن جایی واسه جلوگیری از دزدی نیست

وقعا ..خوب گفتی

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

اینکه الکی دانشجو میگیرن و بعد از اتمام درس هیچی از تحصیل نمیدونه و با پارتی میره سرکار بعدآدمی که همه جور هنر و استعداد داره ولی مثل خیلیا پول نداره وارد دانشگاه بشه. باید افسوس بخوره دوروبرم دیدم دختر و پسرایی که فقط واسه پز دادن میرن یه مدرکی میگیرن و با پارتی میرن سرکار حتی شنيدم درس نمیخونن و نمره الکی میگیرن تا بتونن قبول شن بعد پای صحبتش میشینی هیچی از درس و دانشگاه نمیدونه ولی پز مدرکشو میده اینا نباید وارد دانشگاه بشن همینها هم محیط دانشگاه رو به گند میکشن چند روز پیش شنیدم یکی از آشناهامون دکترا قبول شده شاخ درآوردم اصلادرس خون نبود معتاده یه ورقه و مداد هم خونشون پیدا نمیکنی چنین آدمی که لای کتاب رو باز نمیکنه و با سهمیه قبولشده ففردا میخواد جیکاره بشه کدوم بچه ها باید زیر دست اینها درس بخونن چی یادشون میدن؟  دلم واسه خودم میسوزه چقدر. درس میخوندم و هنوزم میخونم اما اون آدمها با پولشون دارن به کجاها میرسن