2777
2789

هفت سال با خوب و بدش ساختم حتی پول یه شاخه نداشت رفت سربازی ورشکسته شده بود 

بهش روحیه دادم کنارش موندم تولدم سالگردمون مناسبتا هیچی ازش نخواستم چون نداشت که بده میگفت عروسی نگیریم بخاطرش میخواستم برم شهر دیگه 

سه سال پیش یه خواستگار خیلی خوب از فامیلمون اومد بخاطر این چشامو رو همه چی بستم ردش کردم مامانم و خانوادم چقد دعوام کردن چون پدرم فوت شده بود میگفتن این بهترین موقعیته ازدواج کن 

اما نکردم 

بهم گفت برو با مامانت حرف بزن میخوام بیام خواستگاری حرف زدم بعد ده روز یهو گفت نمیخوامت دیگه من میخوام برم 

اگه بگم من اون شب مردم و دوباره زنده شدم دروغ نگفتم 

صدقه بده و نماز شکر بخون که خدا نجاتت داده 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مث من 

مام چند سال باهم بودیم 

هیچی نخواستم بخاطرش قرار بود برم یه شهر دیگه . 

بهترین جهاز بردم ولی خونه نداشت توی ی زیر زمین زندگی کردم 

بهم رسیدیم 

اخلاق شوهرم واقعا خوب و مهربونه تو روم ولی همش میخواد ازمن و خونوادم بکنه 

خون طمع و طماعه و طمعش تمومی نداره . خونه رو خودم خریدم همش حسرت میخورم‌چرا واقعا چرا من حتی سرویس عروسیم بدل بود 

چ بهتر ک رفت عشق نون و اب نمیشه

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

گفتم من با مامانم حرف زدم 

کل خانوادم فهمیدن من جون کندم تا همه چیو درست کنم 

اونم من منی که تو یه خانواده سخت گیر و سنتی بزرگ شده بودم 

پدری بالا سرم نبود با هزار سختی و گرفتاری مادرم بزرگم کرد و به دندونم کشید

به خانوادت بگوپشیمون شدم ینفر ازش یه حر فایی زده ک فهمیدم راست گفته . بعدم خطتتو عوض کن این لجن دیگه پیدات نکنه . باشه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

صدقه بده و نماز شکر بخون که خدا نجاتت داده

من دارم سکته میکنم چیکار کنم 

زنگ زده به مامانم حرف زده باهاش قرار بود دو هفته دیگه بیاد اگه بدونن اینطوری شده بخدا منو میکشن من چجوری دوباره سرمو بالا بگیرم 

من دارم سکته میکنم چیکار کنم زنگ زده به مامانم حرف زده باهاش قرار بود دو هفته دیگه بیاد اگه بدونن ای ...

نگفت چه مرگش شده ک پشیمون شده

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

من دارم سکته میکنم چیکار کنم زنگ زده به مامانم حرف زده باهاش قرار بود دو هفته دیگه بیاد اگه بدونن ای ...

اگه ازدواج میکردی و بعد طلاق میگرفتی حوشحال میشدی؟  ب چیه این ادم دلخوش کرده بودی

به مامانت بگو منصرف شدم ب درد هم نمیخوریم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜