2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفا کمکم کنید😥

161 بازدید | 15 پست

سلام.....

مامانای گل خیلی درمونده شدم واقعا نمیدونم چیکار کنم پسرم یکسالشه ولی هرکاریش میکنم سراغ چیزای خطرناک نره نمیشه

مثلا بهش بگی چایی داغه جیزه فقط نگات میکنه بعد که حواست پرت شه میره دست میکنه توش یا میریزش رو میز یا فرش 

یا مثلا گرسنه میشه غذا یا میوه بهش میدم نمیخوره

اما میره چرمای صندلیو میکنه میذاره دهنش

تنها چیزی که درست میخوره ماسته

نمیدونم چیکار کنم...کی قراره این چیزارو یاد بگیره اخه😑😐

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
مثله پسر منه پسر من 11ماهشه یعنی یک کارای خطرناکی میکنه همه رو شوکه کرده 

خدا صبر بده بهمون واقعا....امشب تو حموم شامپو خورد از ترس پردپو زنده شدم هرچی با حرف بهش میگپ انکار نه انگار بقیه میگن یبار که چیزیش شه دفه دوم ازین کارا نمیکنه😑😐

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برام عجیبه .توقع داری بچه یک ساله معنی کلمه جیز یا خطر داره رو بفهمه .باید با دستاش لمس کنی یکم داغی چایی رو تجربه کنه تا بفهمه داغه و خطرناک .حوصلتو بیستر کن یاد میگییره پسرت فقط یک بار ای سن هارو میگذرونه .حوصله به خرج بده 

واقعا برام عجیبه .توقع داری بچه یک ساله معنی کلمه جیز یا خطر داره رو بفهمه .باید با دستاش لمس کنی یک ...

باورت میشه این کارارو کردم باز با اینکه میفهمه دستششو تا ارنج میکنه تو چایی با اینکه دم دستش  نیست وسیله میذاره زیر پاش یا خودشو میکشه برداره برش گردونه خودشم میسوزه

اره واقعا واسه من دست به گاز میزنه یا میخواد قند برداره یا میره اباژور رو میندازه فقط دنبال کارد میوه خوریه بشقابا رو روی هم میکوبه که خورد بشن لیوان نیگیره دستش پرت میکنه هرچی دستش باشه میره میزنه به صفحه تلویزیون 

👼پسرم تاج سرم 👼
اره واقعا واسه من دست به گاز میزنه یا میخواد قند برداره یا میره اباژور رو میندازه فقط دنبال کارد میو ...

مثل پسر منه😂😂😂😂یکیم نیست بهمون بگه چ کنم

همش حواسشو با بازی و وسایل دیگه پرت میکنم ولی باز میره سر کار  خودش

عاشق فندک گازه😂😂😂

از مشاورهای تو سایت بپرس .بهتر راهنماییت میکنن

مرسی عزیز دلم😘

@ب_من_میگن_شیطون_بلا   سلام خوبی؟تاپیک تعطیل شد من ادرس اون مغازه رو دادم اما چون مطمئن نیستم دیدی یا نه اینجا میذارم برات😅

فروشگاه علیبخش پور
۵۵۸۸۵۰۳۵      ۰۹۱۹۵۵۸۵۲۷۳
بازار مبل نعمت اباد خ پوریای ولی بین کوچه ۲۵و۲۷ شرقی پ۲۲۴
۱۵ الی ۲۵ درصدم زیر قیمت کارخونه میده

وا خوب بچه است شما باید از دسترسش برداری اون فعلا هیچی متوجه نمیشه شامپو رو هم شما باید حواست باشه ن ...

👌بله حق با شماست

@ب_من_میگن_شیطون_بلا     سلام خوبی؟تاپیک تعطیل شد من ادرس اون مغازه رو دادم اما چون مطمئن ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم اره ندیدم تاپیکو خوبه بازفرستادی ممنون😚😘😘

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

سلام من توورودی اشپزخونه شوهرم مانع گذاشته راحت غدامودرست میکنم بدون خطر اون ورمانع وای میسه نگاه میکنه زمانی هم که بیقراری کنه تودراشپزخونه میل بارفیکس وصل کردیم یه تاب سیارداره که حفاظداره میذارمش توی تاب خوراکی میریزم روپاش دیگه خیالم راحته جلوی چشمامه دواتاق خواب دیگه داریم برای اونها هم مانع گذاشتیم ولی خودم وشوهرازروش میپریم فقط پذیرایی مانع نداره اونم مثل بیابان میمونه هرچی توشه خطرناک بوده خالی کردیم خونمون مسخره شده ولی ایمنه هرکی هم بخوادبیادفقطدستی به پذیرایی میکشم چاره ای نیست این که فقط برای مانیست یه مدته تا یه کم عاقل شه حس کنجکاویش برطرف شه دنیای اطرافشوکشف کنه خداحافظ همشون باشه

سلام من توورودی اشپزخونه شوهرم مانع گذاشته راحت غدامودرست میکنم بدون خطر اون ورمانع وای میسه نگاه می ...

سلام😍وای چقد عالی منم حتما امتحانش میکنم ممنونم عزیز دلم