من تازه دارم کلاس رانندگی میرم ولی یه مشکلی دارم و اون اینکه وقتی پاشنه پاهام رو زمینه پنجه هام به پدال نمیرسه. سایز کفشم هم ۳۸ هستش که فکر کنم بین ما خانوم های ایرانی متوسطه. کس دیگه ای هست که مشکل منو داشته باشه؟؟؟دارم از گواهی نامه گرفتن ناامید میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با کتونی میرم منم فکر میکردم با کتونی راحت تر باشم. فردا کفش لژ دار میپوشم ببینم چی میشه. خیلی ممنون ...
چیزی نیست کم کم عادت میکنی من با ماشین داداشم میرفتم تمرین اون ماشینش پرشیا بود به نظرم خیلی بزرگ میومد اصلا باهاش راحت نبودم ولی همین که چند بار با ماشینی غیر از پراید تمرین کردم موقع امتحان راحت بودم و اعتماد به نفس داشتم شما هم کم کم راه میوفتی
گواهی نامم گرفتم. ممنونم 😂😂 نه عزیزم. پا درد میگیره بدون کفش. کتونی از همه چی بهتره
عههههه به به مبارک باشه عزیزم ایشالا به سلامتی برونی.آنیتا جان من یکم مبتدیم و دقیقا مشکل تورو دارم.با این پدالا چی کار کنم؟ من یکم پام کوچیکه و پدال بعضی اوقات از زیر پام لیز میخوره و در میره.بعد این کلاژ هم خیلی سفته.