2777
2789
عنوان

پاهام به پدال نمیرسه موقع رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 7076 بازدید | 38 پست

من یه همکار داشتم به جرات میتونم بگم ۱۵۰سانت بود مثل جت رانندگی میکرد. 

تنظیم صندلی برای اینجور مواقع هست هم ارتفاع تنظیم میشه هم بصورت ریلی جلو و عقب میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چنده مگه؟باید صندلیو تا میتونی بیاری جلو ربطیم به سایز پا نداره .

صندلی رو میارم جلو و پاهام میرسه پدال رو تا ته بگیرم. مشکل اینه پاهام رو نمیتونم روی زمین بذارم. قدم ۱۶۳ هستش

صندلی رو میارم جلو و پاهام میرسه پدال رو تا ته بگیرم. مشکل اینه پاهام رو نمیتونم روی زمین بذارم. قدم ...

پاهات میرسه..مشکلت اینه هنوز قلق پاگذاشتن رو پدال نیومد دستت

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
من یه همکار داشتم به جرات میتونم بگم ۱۵۰سانت بود مثل جت رانندگی میکرد.  تنظیم صندلی برای اینجو ...

من قدم ۱۶۳ هستش و اصلا الان مشکل قدم نیست چون ماهام میرسه که کلاچ رو تا ته بگیرم. مشکل سایز کفشمه چون نمیتونم پاهامو بذارم زمین و با پنجه پدال رو کنترل کنم

من قدم ۱۶۳ هستش و اصلا الان مشکل قدم نیست چون ماهام میرسه که کلاچ رو تا ته بگیرم. مشکل سایز کفشمه چو ...

والا منم سایز پام ۳۸ سعی کن کفشت پاشنه نداشته باشه راحتتری تو خونه تمرین کن قلقش دستت میاد

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
من قدم ۱۶۳ هستش و اصلا الان مشکل قدم نیست چون ماهام میرسه که کلاچ رو تا ته بگیرم. مشکل سایز کفشمه چو ...

پاهاتو لازم نیس کامل بذاری رو پدالا یه کوچولو هم رو پدال باشه کافیه .پاهااو زیاد جلو میذاری

پاهاتو لازم نیس کامل بذاری رو پدالا یه کوچولو هم رو پدال باشه کافیه .پاهااو زیاد جلو میذاری

شاید مشکلم به خاطر ناشی بودنمه چون تازه امروز دومین جلسه کلاسم بود ولی بازم فکر میکنم پدال ماشین زیادی بالاست و نمیشه راحت کنترلش کرد

عزیزم باید تمرین کنی پنجه پارو بزاری ..من پام ۳۷ مشکلی ندارم ..اولاش اره سخته مثه شما بودم اما کم کم یاد گرفتم پامو چجوری بزارم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

خب قدت که خوبه 

با کفش میری یا با کتونی 

من اولا با کتونی میرفتم رو حساب اینکه مثلا راحت تر باشم 

ولی چند بار مجبور شدم با کفش رانندگی کنم البته با پاشنه سه سانتی خیلی راحت تر و مسلط تر بودم 

اینجوری که پاشنه کفشم میزاشتم کف ماشین بعد با کف کفش پدالو فشار میدادم خیلی هم راحت بود حتما امتحان کن 

بعد با پراید تمرین میکنی دیگه؟

شاید مشکلم به خاطر ناشی بودنمه چون تازه امروز دومین جلسه کلاسم بود ولی بازم فکر میکنم پدال ماشین زیا ...

اره عزیزم اصلا ربطی به سایز کفشو اینا نداره.قدتم خوبه .خواهرشوهر منم پاش کوچیکو قدش کوتاس ولی رانندگی میکنه .به مرور را میفتی