2777
2789

به شدددت تو این مورد خجالتیم و بدون چک و چونه پول رو تقدیم میکنم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

من خودم مغازه دارم ساده میگم متوجه بشید مغازه دار حق داره 30 درصد سود جنسش باشه حالا اونکه میزنه 20درصد 30 درصد 50 درصد تخفیف مطمعین باش ی ریگی تو کفششه وگرنه نمیاد ضرر کنه ک

اینم بگم هیچوقت از فروشنده تخفیف نخواید چون معمولا اگه تخفیف بدن صاحب مغازه فکر میکنه گذاشتن جیبشون.......  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا نمیتونم تخفیف بگیرم

گاهی که هیچی نمیگم خود فروشنده میبینه مظلومم میگه برات رندش میکنم

پنج تومن کمتر میکشه

بیستر از اون تا حالا تخفیف نگرفتم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من خودم مغازه دارم ساده میگم متوجه بشید مغازه دار حق داره 30 درصد سود جنسش باشه حالا اونکه میزنه 20د ...

خب اگر خود صاحب مغازه فروشنده بود بازم تخفیف نگیریم؟ اصن چی بگیم موقع تخفیف که با کلاس هم باشه خخخ

خب اگر خود صاحب مغازه فروشنده بود بازم تخفیف نگیریم؟ اصن چی بگیم موقع تخفیف که با کلاس هم باشه خخخ

بگید اگه میشه کمتر حساب کن گفت مقطوعه چونه نزنید  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
به شدددت تو این مورد خجالتیم و بدون چک و چونه پول رو تقدیم میکنم

من راجع به شهید ابراهیم هادی زیاد شنیدم .... شهدا آدمهای پاک و شجاعی بودن.. نمیدونم چی به سرمون اومده اسم شهید و مذهبی بودن و قران و نماز میاد میترسیم ترجییح میدیم فرار کنیم ... ک نفهمیم چقد راهمون اشتباس

من راجع به شهید ابراهیم هادی زیاد شنیدم .... شهدا آدمهای پاک و شجاعی بودن.. نمیدونم چی به سرمون اومد ...

واقعا حرفایی تو تاپیکم زدن که فقط میتونم تاسف بخورم 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

منم اصلا نمیتونم تخفیف بگیرم

گاهی که هیچی نمیگم خود فروشنده میبینه مظلومم میگه برات رندش میکنم

پنج تومن کمتر میکشه

بیستر از اون تا حالا تخفیف نگرفتم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834