2777
2789
عنوان

کیا بعد روز اول دوم انتقال لک بینی داشتن کسی هست کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15914 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو فکرم... بهم بگین دکتر چی گفتا

اخی عزیزم من روز دومم

کجا انتقال دادین مشکلتون چی بود؟ 

من زنگ زدم گفتن اگه لکه بینیت ادامه داشت زنگ بزن تا امپولو دوتا کنیم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

سلام عزيزم منم لك داشتم. بخاطر انتقاله ربطي به لانه گزيني نداره و طبيعيه نگران نباش  

من روز چهارم يا پنجم لك و خونابه ديدم كه مال لانه گزيني بود 

انشالله كه خبر بارداريتو بزاري فقط خم نشو و سه روز اول رو كامل استراحت كن

سلام عزيزم منم لك داشتم. بخاطر انتقاله ربطي به لانه گزيني نداره و طبيعيه نگران نباش   من روز چ ...

عزیزم یعنی روزای اول لک قهوه ای داشتی بعد روز ۴ و ۵ خونابه؟

جنینتون چند روزه بود؟

خداروشکر که مثبت شدی 

برا منم دعا کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
عزیزم یعنی روزای اول لک قهوه ای داشتی بعد روز ۴ و ۵ خونابه؟ جنینتون چند روزه بود؟ خداروشکر که مثبت ...

نه روز اول يه چند تا لك ديدم دقيق يادم نيست چه رنگي ولي دكترم گفت رفتي خونه اگر لك ديدي نترس طبيعيه و همون روز بود 

روز چهارم يا پنجمم لك ديدم و خونابه صورتي كه لك لانه گزيني بود و من بار دومم بود كه انتقال داده بودم البته يكبار هم اي يو اي شده بودم 

جنينم سه روزه بود 

البته سه تا بود كه يكيش گرفت 

انشالله كه بزودي خبر بارداريتو بزاري 

البته منم كه الان باردارم هزار تا درد سر دارم هفته ي پيش سه روز خونريزي داشتم 

امروز و ديروزم لك داشتم 

خلاصه كه باردار شدن اين مدليم برا ما هزار تا استرس داره 

توكل به خدا 

جنین من بلاست بود...امروز ترشحات قهوه اییم زیاد شده...من شیاف واژنی استفاده میکنم.....من ۵شنبه انتقال دادم.آوا جون شما کی انتقال دادی؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
نه روز اول يه چند تا لك ديدم دقيق يادم نيست چه رنگي ولي دكترم گفت رفتي خونه اگر لك ديدي نترس طبيعيه ...

منم روز اول لک دیدم حتی تو برگه عملم نوشته بود لک بینی مقدار کم طبیعیه

امروزم چندبار لک قهوه ای دیدم که روز دوممه

سر این استرس گرفتم

منم جنینام سه روزس

حالا امیدوارم فردا قطع شه لک

اگر قطع نشه باید زنگ بزنم تا امپولم دوتا شه

انشالله که به سلامتی طی میکنی دورانو و نی نیتو بعلت میگیری

من همه دردادو به جون خریدم

امیدوارم مثبت بشم

مشکل شما چی بود؟

منم روز اول لک دیدم حتی تو برگه عملم نوشته بود لک بینی مقدار کم طبیعیه امروزم چندبار لک قهوه ای دید ...

امید بخدا....مثبته......من تو خونه موندم.....هیچ جا نمیرم....فقط واسه غذا و دستشویی و .....شما چطور؟

جنین من بلاست بود...امروز ترشحات قهوه اییم زیاد شده...من شیاف واژنی استفاده میکنم.....من ۵شنبه انتقا ...

پس شما روز ۴ هستی نه ۳

از روز اول لک داشتی شما؟

مداومه یا قطع میشه دوباره میاد؟

و اینکه زنگ نزدی ببینی چی میگن؟

من امپول بهم دادن شیاف ندادن

من دیروز انتقال دادم عزیزم 

امید بخدا....مثبته......من تو خونه موندم.....هیچ جا نمیرم....فقط واسه غذا و دستشویی و .....شما چطور؟

منم همش خونم واسه غدا و دسشویی پا میشم روزی یه بارم میرم امپولمو میزنم برمیگردم

دکترتون کیه مشکلتون چیه

پس شما روز ۴ هستی نه ۳ از روز اول لک داشتی شما؟ مداومه یا قطع میشه دوباره میاد؟ و اینکه زنگ نزدی ...

کم و بیش هر روز داشتم ولی امروز خیلی بیشتره.....میگن طبیعیه و تا ۱۴ روز بعد انتقال باید صبوری کنیم ببینیم آز بتا چی میشه....فقط دکتر گفتن اگه خون دیدم یه شیاف اضافه کنم...من به آمپول حساسیت دارم.....

کم و بیش هر روز داشتم ولی امروز خیلی بیشتره.....میگن طبیعیه و تا ۱۴ روز بعد انتقال باید صبوری کنیم ب ...

اهاا درسته

پس طبیعیه

منم هی لک میاد هی قطع میشه

حالا انشالله که برا جفتمون مثبت بشه به امید خدا

اهاا درسته پس طبیعیه منم هی لک میاد هی قطع میشه حالا انشالله که برا جفتمون مثبت بشه به امید خدا

ایشالا....منو از دعاهات بی نصیب نکن عزیزم.....