2777
2789
عنوان

کیا بعد روز اول دوم انتقال لک بینی داشتن کسی هست کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15913 بازدید | 85 پست
میفهمم عزیزم منم اولین بار همین حس داشتم ولی اگه هدفت واست مهم باشه با اراده بلند میشی و ادامه مید ...

اره حق با شماست 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما این دوره ای وی اف حامله شدید یا ماهه بعد دوباره ای وی اف کردید و مثبت شد؟

من به لطف و معجزه خدا ماه بعدش طبیعی باردار شدم بعد چند سال

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
واسه منم دعا کنید من ماهه دیگه انتقال دارم البته تخمک اهدایی

انشالله که برا شمام معجزه خدا رخ میده و دلتون شاد میشه توکل به خدا

انشالله که برا شمام معجزه خدا رخ میده و دلتون شاد میشه توکل به خدا

سلام

چقد شییییرین

مبارکت باشه عزیزم

احتمالا الان نی نی ت بغلته

درسته؟؟ 

ماه بعدش که باردار شدین بعد از چند روز‌ متوجه شدین؟

سلام چقد شییییرین مبارکت باشه عزیزم احتمالا الان نی نی ت بغلته درسته؟؟  ماه بعدش که باردار ...

ممنون عزیرم .بله 😍

۴ روز بعد تاخیر پریودم متوجه شدم 🌷

عزیزم خدا قسمت همه کنه انشالله  التماس دعا  خیلی خوبه طبیعی  ای وی اف از اول تا ا ...

انشالله 😍

روز دوم یعنی امکانلانه گزینی هست؟ نه گفتم شاید بابت انتقاله لک برا همین زنگ نزدم دکتر اما خیلی نگران ...

سلام عزیزم میدونم تایپک ماله خیلی وقت  ..منم ای وی اف کردم والان ۱۳ روزه میگذره ومن ۶ روزه که لکه بینی دارم ..به نظرتون امیدی به بارداریم هست شما تجربه دارین