2777
2789
عنوان

کیا بعد روز اول دوم انتقال لک بینی داشتن کسی هست کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15914 بازدید | 85 پست
ایشالا....منو از دعاهات بی نصیب نکن عزیزم.....

حتما همچنین شما برای من دعا کنین لطفا

توکل به خدا 

ممنونم که اومدینو جواب دادین

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لک شما هم ترشح قهوه ایه؟

اره عزیزم ترشحات قهوه ای برای منم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
دوستانی که لک لانه گزینی داشتن میگن صورتی رنگه

اره منم شنیدم صورتیه

ولی بازم فردا زنگ بزن دکترت بگو ببین چی میگن به شما

به منم بگو اینجا

منم روز اول لک دیدم حتی تو برگه عملم نوشته بود لک بینی مقدار کم طبیعیه امروزم چندبار لک قهوه ای دید ...

انشالله لك بينيت زودتر قطع بشه فكر نميكنم چيز خاصي باشه نگران نباش 

من از روز اول دوتا شياف ركتال ميزاشتم يكي صبح يكي شب البته دكترم گفته بود 

انشالله تا فردا قطع ميشه اگر نشد با امپول صد در صد ميشه 

ميدونم سخته چون خودم اين روزارو كشيدم ولي خوب سعي كن سرتو گرم كني به كتاب خوندن كه بهش فكر نكني 

ممنون از دعاي قشنگت انشالله خدا دامن همه ي منتظرا  رو سبز كنه و انشالله كه باردار ميشي 

خوب راه سختيه ولي چه كنيم تازه بعدشم ادامه داره ولي به اميد ني نيامون همه رو تحمل ميكنيم 

الان به من امپول انوكسوپارين داده دكتر هرروز ميزنم دور نافم يعني دور نافم كلا كبوده مامانم ميگه طاقت ندارم شكمتو ببينم دلش ميسوزه ولي ميگم اشكال نداره انشالله به ثمر برسونم اشكال نداره 

چه ميشه كرد 

من همسرم واريكوسل داشت عمل كرد خوب نشد تحركش كم بود و خلاصه اين مسير پر پيچو خمو رفتيم 

اين بار كه من همش سعي ميكردم بخوابم نفهمم روزا چطور ميگذرن وقتايي هم كه بيدار بودم كتاب ميخوندم 

توكل كن به خدا انشالله خودش حاجت روات ميكنه 🙏

انشالله لك بينيت زودتر قطع بشه فكر نميكنم چيز خاصي باشه نگران نباش  من از روز اول دوتا شياف رك ...

اخی عزیزم اره خیلی سخته 

منم ۷ ماهه مدام دارم میرم دکترو میام تازه فقط تو این مرکز قبل از اون که بماند

اما تو کل کردم به خدا و از خودش کمک خواستم که برام معجزه کنه

انشالله که هرچه زودتر خشگلنو بغل بگیریو عشق کنی

من الانم امپول میزنم روزی یکی

تا فردا ببینم لک چی میشه که ببینم همین یکی خوبه یا باید بازم امپول اضافه شه

حدا بخیر کنه الان تو مامانی دعات میگیره دعام کن

اخی عزیزم اره خیلی سخته  منم ۷ ماهه مدام دارم میرم دکترو میخوام تازه فقط تو این مرکز قبل از او ...

انشالله كه بارداري عزيزم خدا بزرگه انشالله خدا پاداش همه ي زحماتتو بده يه ني ني تپل ناز 

الهي آمين

پیام دادم به منشی که از دکتر بپرسن....سری قبل که انتقال دادم میگفتن ترشح قهوه ای طبیعیه بخاطر دستکاری رحمه....شما بار اول انتقال میدین؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
انشالله كه بارداري عزيزم خدا بزرگه انشالله خدا پاداش همه ي زحماتتو بده يه ني ني تپل ناز  الهي ...

الهی آمین مرسی مامانیه مهربون 😍

پیام دادم به منشی که از دکتر بپرسن....سری قبل که انتقال دادم میگفتن ترشح قهوه ای طبیعیه بخاطر دستکار ...

اره من بار اولمه

دفعه قبلم شما ترشح قهوه ای داشتین؟

بهم گفتن یه شیاف اضافه کنم ......الان منشی پیام دادن

پس احتمالا منم فردا لک داشته باشم همون یه امپول اضافه میشه برام

کاش منم شیاف داشتم بهتره