2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بار دار هستید ؟ 

نه عزيزم ميشه اطلاعات بدي كجا بايد بريم بيمه كنيم و چطوري

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

ما بیمه تامین اجتماعی خویش فرما هستیم. میتونیم بیمه تکمیلی بشیم؟ من مهر زایمانمه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

[QUOTE=66454578]نه عزيزم ميشه اطلاعات بدي كجا بايد بريم بيمه كنيم و چطوري[/QUOTE

طرح ویژه بیمه سامانه  به صورت انفرادی میتونید برای خودتون بیمه تکمیلی داشته باشید

بنده کارشناس ارشد بیمه سامانم .

بستگی به سنتون داره .کدوم شهر هستید ؟

چن سالتونه ؟ 

ما بیمه تامین اجتماعی خویش فرما هستیم. میتونیم بیمه تکمیلی بشیم؟ من مهر زایمانمه

نه عزیزم .چون باردار هستید قبول نمیکنن .قبل از باردارشدن میتونستید انجام بدید .

اما برای شوهرتون میتونید بیمه تکمیلی تهیه کنید

نه عزیزم .چون باردار هستید قبول نمیکنن .قبل از باردارشدن میتونستید انجام بدید . اما برای شوهرتون می ...

بعد از زایمان میتونید داشته باشید .باید زودتر عزیزم اقدام میکردید .چون راحت پول زایمانو میدادن

نه عزیزم .چون باردار هستید قبول نمیکنن .قبل از باردارشدن میتونستید انجام بدید . اما برای شوهرتون می ...

خب اشکال نداره. بعد تولد بچم چی؟ چجوری ۳ تا مون بیمه تکمیلی شیم؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
[QUOTE=66454578]نه عزيزم ميشه اطلاعات بدي كجا بايد بريم بيمه كنيم و چطوري[/QUOTE طرح ویژه بیمه ساما ...

تهرانم ٢٧سال شوهرمم ٢٩ ساله.اتفاقا خيلي دنبالشم بيمه شم قبل از بارداري.اگه ادرس سايتي چيزي داري بهم بدين لطفا

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
تهرانم ٢٧سال شوهرمم ٢٩ ساله.اتفاقا خيلي دنبالشم بيمه شم قبل از بارداري.اگه ادرس سايتي چيزي داري بهم ...

بله .شما اگر دوست دارید به شماره بنده تماس یا واتسپ یا ... پیغام بدید یا تماس بگیرید که طرح ها رو براتون بفرستم 

۰۹۱۹۵۷۸۱۲۳۲.کارشناس ارشد بیمه سامان .شریعتی