2821
2789
عنوان

پهلو درد و کمر درد از عوارض hcg

5146 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها پهلو درد دارم به طور مداوم یعنی اینجوری نیست که بگیره و ول کنه دیروز کشاله رانمم درد میکرد کمر درد هم دادم و حساسیت سینه یعنی پهلو به پهلو میشم تو خواب سینه هام درد میگیرن.همه اینا عوارض hcg هستش؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله علایم این آمپول 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
اکثرا درد تخمدانو شنیدم با سینه درد داشتن یعنی میشه علایم بارداری باشه    

آخه عزیزم علائم بارداری که به این زودی ظاهر نمیشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
از علایمشه ، منم زده بودم

باردار شدی بعدش عزیزم وقتی این علایمو داشتی ؟

من دفه اولمه زدم دو تا روز ۱۴ یدونه ۱۶ یدونه ۱۸ امروز روز ۲۱ ام سیکلم امپول اولیارو زدم چیزی نفهمیدم دو روزه اینجوری شدم

اره رلست میگی اولین علامتش میتونه همون تاخیر پری باشه اینا همش توهمه    

ببین اصلا بهش فکر نکن.... من آمپولو زدم ولی دیگه اصلا بهش فکر نکردم تا بعد ده روز تاخیر پریود رفتم آزمایشگاه دیدم شش هفتست باردارم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین اصلا بهش فکر نکن.... من آمپولو زدم ولی دیگه اصلا بهش فکر نکردم تا بعد ده روز تاخیر پریود رفتم آ ...

این ماه همین تصمیمو گرفتم همش سر خودمو گرم کردم امروزم میخوام برم مسافرت اونجا وقت نمیکنم بهش فکر کنم ولی این درد لعنتی هی یادم میندازه.هی گوشیمو برمیدارم نت رو سرچ میکنم.خدا به همه منتظرا صبر بده

اکثرا درد تخمدانو شنیدم با سینه درد داشتن یعنی میشه علایم بارداری باشه    

اره از امپولاس منم اینماه زدم از کمر دردو پهلو درد پادرد خیلی اذیت میشم 😑

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

سلام خانومی همش علائم امپوله

منم زده بودم همه علائم بارداری رو داشتم که پری حتی ۲ روز زودتر اومد

اصلا به علایم نباید توجه کرد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
باردار شدی بعدش عزیزم وقتی این علایمو داشتی ؟ من دفه اولمه زدم دو تا روز ۱۴ یدونه ۱۶ یدونه ۱۸ امروز ...

اره گلم همون بار اول باردار شدم ، انشالله شما هم مامان بشی

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792