سلام بچه ها پهلو درد دارم به طور مداوم یعنی اینجوری نیست که بگیره و ول کنه دیروز کشاله رانمم درد میکرد کمر درد هم دادم و حساسیت سینه یعنی پهلو به پهلو میشم تو خواب سینه هام درد میگیرن.همه اینا عوارض hcg هستش؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
ببین اصلا بهش فکر نکن.... من آمپولو زدم ولی دیگه اصلا بهش فکر نکردم تا بعد ده روز تاخیر پریود رفتم آ ...
این ماه همین تصمیمو گرفتم همش سر خودمو گرم کردم امروزم میخوام برم مسافرت اونجا وقت نمیکنم بهش فکر کنم ولی این درد لعنتی هی یادم میندازه.هی گوشیمو برمیدارم نت رو سرچ میکنم.خدا به همه منتظرا صبر بده
منم زده بودم همه علائم بارداری رو داشتم که پری حتی ۲ روز زودتر اومد
اصلا به علایم نباید توجه کرد
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰