2821
2789
عنوان

چکار کنم باور کنه؟!😟

398 بازدید | 29 پست

سلام

من نامزدمو خیییلیییی زیاد دوسش دارم اما هیچوقت باور نداره علاقمو نسبت به خودش

هرکاری میکنم نمیشه خیلی ناراحتم از این موضوع دلیلش هم نمیفهمم😔

به نام پدر، پسر، روح القدس💕

آهنگ جونمی بابک جهانبخشُ واسش بفرست 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو پیش مشاوره حتمن ی دلیلی داره ک این طور برخورد میکنه

نه فکر نمیکنم

اخه اون اوایل که دوست بودیم همیشه بهش میگفتم من نمیتونم هیچوقت بهت حسی داشته باشم ( یسری دلایل داشت البته) ولی الان دیگ باور نمیکنه😢

خیلی واضح بهش میگم نمیفهمههه فکر نمیکنم با اهنگ هم باور کنه😐😄

شاید هنوز به طور کامل بهت اعتماد نداره. اعتماد که پیدا کنه تمام حرفاتو باور می کنه.

نیاز نیست خیلی بهش بگی. تکرار زیاد بعضی چیزا ، فقط قضیه رو تخریب می کنه. به جا و به اندازه ابراز علاقه کن. و مورد اعتماد باش.

منظورت از نامزد دوست پسره آیا؟ چون یه درصدم احتمال داره که اصلا نمیخواد شما واقعا دوستش داشته باشی و دوست داره موقتی باهات باشه.

نه فکر نمیکنم اخه اون اوایل که دوست بودیم همیشه بهش میگفتم من نمیتونم هیچوقت بهت حسی داشته باشم ( ی ...

وااا

خب حق داره باور نكنه

خودتم بودي باور نميكردي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
شاید هنوز به طور کامل بهت اعتماد نداره. اعتماد که پیدا کنه تمام حرفاتو باور می کنه. نیاز نیست خیلی ...

نه قبلا دوست بودیم الان دیگه نیستیم

این احتمال هم نمیتونه درست باشه به نظرم اخه یک ماه پیش بدون هیچ قصدی بهش گفتم دیگه دوستت ندارم( بحثمون شد یکم) خیلی ناراحت شد هیچوقت اهل لوس بازیو قهر نیست ولی جدی جدی قهر کرد و عصبی شد😐

نه قبلا دوست بودیم الان دیگه نیستیم این احتمال هم نمیتونه درست باشه به نظرم اخه یک ماه پیش بدون هیچ ...

والا برا منم سوال پيش اومد ك واقعا دوسش داري؟  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
وااا خب حق داره باور نكنه خودتم بودي باور نميكردي

خب اونموقع جدی نبود رابطمون اصلا قصدمون ازدواج نبود

الان نمیدونم چکار کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز