2777
2789
عنوان

دکتر تغذیه

94 بازدید | 5 پست

سلام خوبید.. دوستان من 22 سالمه 167قد و بین 43وزنم میخام برم کتر تغذیه.. ایا کسی هست ک رفته باشه و جواب گرفته باشه؟ایا موثر هست عصن؟ 

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی 

اخی چقدر لاغری ،عاره جواب میده برو حتمن

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

من خواهرم قدش١٧١وزنش همین حدود خیلییییی لاغر خودش خیلی اذیت میشد غذاشم خوب بود ولی چاق نمیشد یکی دوماه رفت باشگا بعد حین ورزش بهش رژیم داده بود فک کنم شیر خشک وموزو این چیزا بود میخورد با اینکه دائم نرفت ولی واقعا نتیجه دیدو خوب شد 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم قدش١٧١وزنش همین حدود خیلییییی لاغر خودش خیلی اذیت میشد غذاشم خوب بود ولی چاق نمیشد یکی دوم ...

مرسی از پاسخ دادنت عزیزم.. والا من باشگاه رفتم بدتر شدم.. 

انشالله خدا ی نی نی سالم بهتون بده😍💕

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی 
اهوم.. خیلی😔 

ان شاء الله یه تپلی خوشگل میشی به وقتش خودمم قبل از ازدواج خیلی  لاغربودم الان میرم باشگاه برای لاغری😂

مرسی از دعات عزیزززم شما ان شاءالله به حاجت قلبیت برسی😍😘

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘