2777
2789
عنوان

یعنی میرسه روزی که...

274 بازدید | 33 پست

باورم نمیشه منم طبیعی زایمان کنم  هرچی به زمان زایمانم نزدیک تر میشم  هی فکرم بیشتر درگیرش میشه .  

نگرانم زیـــــــاااااااد بگید چیکار کنم ؟؟

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو نت اموزش و یادگیری برا زایمان طبیعی برلت بیاره بعضی نکته ها هستن ک باید بلد باشی تو درد کشیدن و زور زدن....حتی فیلم های یوتویوبم نگا کن زایمان طبیعی رو کچه مدلی زور میزنن و برای کاهش درد چیکار میکنن

بهش فکر نکن وقتی دردا بیاد مجبوری تحمل کنی تا میتونی پیدا روی کن.خرما 

هم ببخور برو

نج سفید کمتر بخور سیرابی هم به ادم زور میده

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

عزیرم خونسردی خودتو حفظ کن 

ب نی نی ت فکر کن که چه لذتی داره برا اولین بار ببینیش ببوسیس بگیری بغلت واااای خدا دلم ضف رفتی .... یکی منو بگیره من اشتهای نی نی دارم 

سلام خادم الرضا هستم حرم به مناسبت شهادت امام جوادختم قرا برگزار کرده هرکی میخواد نیت کنه واعلام کنه ...

سلام جز یکو برام بگیر

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
بهش فکر نکن وقتی دردا بیاد مجبوری تحمل کنی تا میتونی پیدا روی کن.خرما  هم ببخور برو نج سفید ک ...

اخه اینو قبول دارم ک بدن با بدن فرق میکنه . بعضیا بهم گفتن ما اینقد پیاده روی کردیم ولی فایده نداشته و.... ادم این چیزا رو که میشنوه انگیزش از دست میده

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  
میشه بگی دردش در چ حده ؟ یا مثل چ درداییه؟

بچه ی من پسربود میگن پسر درد از کمر میاد دختر از شکم...نمیدونم چقد صحت داره...

ولی درد من از کمر میگرفت...دردش موضعی نیس ک فلان جای کمرته نه...دردش انگارپخش میشه به کله کمر از پهلو میزنه به شکم....وقتی دردت گرفت جیغ بزنی همه انرژیت رو هدرمیدی و درد رو هم بیشتر میفهمی باید صداتو درونت خفه کنی نفس عمیق بکشی و محکم فوت کنی معجزه مبکنه وایه درد انگار مسکنه...خاطره ی زایمانم تو امضام هس خواستی بخون