2777
2789

خواهر من دقیقا ده روزه آبسه کرده بود و ورم داشت شاغل هم بود دیگه میخاست بره جراحی که یه بنده خدایی گفته بود سیر بزار 

سیر باعث شده بود باز بشه آبسه و ورمش بخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من دقیقا ده روزه آبسه کرده بود و ورم داشت شاغل هم بود دیگه میخاست بره جراحی که یه بنده خدایی گ ...

سلام دندون منم بدجوری آبسه کرده 

سیر رو باید بزارم روی لثه ؟؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سلام دندون منم بدجوری آبسه کرده  سیر رو باید بزارم روی لثه ؟؟

سلام با دندونتون چیکار کردید؟سیر گذاشتید؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
خواهر من دقیقا ده روزه آبسه کرده بود و ورم داشت شاغل هم بود دیگه میخاست بره جراحی که یه بنده خدایی گ ...

عزیزم دندون من از داخل اصلا چرک نداره مثلا چرک باد کرده اما وروم داره گمونم ابسه ریشه داره سیر چند دقیقه بدارم خیلی میسوزونه تو لوپم میدارم اما برا من ابسه ریشس 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*