2777
2789
عنوان

مشاوره بدید لطفا

54 بازدید | 5 پست

بچه ها قصدم از این تایپک پز دادن و یا بقیه چیزها نیست واقعا سردرگمم و دوست دارم اگه راهکاری دارید لطفا کمک کنید 

بچه ها من ایران نیستم و آلمان زندگی میکنم ،اگه از خودم بگم من یه دختر خیلی شوخ و شیطون و خلاصه اهل بزن بکوبم یعنی همیشه شلوغی و مهمانی دادن و مهمانی رفتن و به همه چیز ترجیح دادم البته ها این مجردیم بود .

من الان ۳ ساله با شوهرم ازدواج کردم و جدا از اینکه مثل هر زن و شوهر دیگه ای دعوا و جرو بحث داریم عاشق همیم واقعا هردوتامون ولی مشکل اینجاست که من گفتم اهل بیرون رفتن و خرید و این چیزها و شوهرم کاملا یه مرد خونه ای یعنی فقط میره سرکار و خونه همین تا ۲ سالش خوب بود ولی دیدید زن و شوهر کم کم اخلاق هم میگیرند من هم شدم دقیقا شوهرم یعنی اگه کار اداری یا سرکار نباشه اصلا بیرون نمیرم، مهمونیهامون خیلی کمتر شد بدون اینکه خودم بفهمم واقعا منم گوشه گیر شدم متاسفانه اینجا مثل ایران نیست یعنی اگه حواست به خودت نباشه وارد افسردگی میشی 

حالا یه چند ماهیه که احساس میکنم هردوتامون افسرده شدیم و دقیقا شدیم خروس جنگی یعنی روزی بیست بار دعوامون میشه ولی نمیتونیم از هم دور باشیم، همو خیلی دوست داریم ولی انگار هرکدوممون وارد یه نوع افسردگی شدیم از اون همه دوستی که داشتیم باورتون میشه الان یه دوست هم نداریم فقط چهاردیواری خونه رو میبینم حوصله بیرون رفتن هم نداریم

واقعا من میخواهم هم خودم هم شوهرمو از این حالت بیارم بیرون و مثل قبل بشیم چون داره رو زندگیمون خیلی تاثیر میذاره متاسفانه اینجا مشاور ایرانی کمه و من المانی ها رو قبول ندارم چون فرهنگشون تو این زمینه با ما خیلی دوره

ببخشید طولانی شد 

بچه ها اخه اینجا مثل ایران نیست بگی فشار کاری و این چیزها مثلا الان شوهرم تو دوره تعطیلات کاریشه یعنی بعد از هر ۶ ماه ۱۵ رو با حقوق تعطیلات داره و هر شنبه یکشنبه هم تعطیله نمیدونم چکار کنم که بشیم مثل قبلمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید طولانی شد  بچه ها اخه اینجا مثل ایران نیست بگی فشار کاری و این چیزها مثلا الان شوهرم تو ...

باید اول دلیل افسردگیتون رو پیدا کنید

تو ایران‌ با اینهمه فشار اقتصادی و هجمه ی شایعات و خبرهای بد خیلیا دارن شاد زندگی میکنن و از کوچیکترین فرصت برای گشت و گذار استفاده میکنن و با توجه به اینکه شما قبلا خیلی شاد بودین‌ حتما دلیل خاصی داره این مدت رو تو ذهنتون مرور کنین حتما دلیلشو پیدا میکنین...

از بیرون رفتنای دو نفری شرو کنید خرید میرید چن تا ایسگا پیاده برید قدم بزنید از خاطرات دوران خوبتون ...

دقیقا خودم هم امروز گفتم دیگه نمیزارم مهم اینه که ما همو دوست داریم ولی باید این انگیزه هم تو شوهرم درست کنم

باید اول دلیل افسردگیتون رو پیدا کنید تو ایران‌ با اینهمه فشار اقتصادی و هجمه ی شایعات و خبرهای بد ...

منم وقتی تفریحات ایران و میبینم خانوادم و بقیه به شوهرم میگم نگاه کن تو چه فشاری هستن ولی زندگی رو نمیبازن باور کن ما هیچ مشکلی نداریم فقط مشکل اینه که خودمونو تو خونه زندانی کردیم یعنی فقط کار و خونه یا خرید مواد غذایی جالبه من هم کاملا اینجوری شدم