2777
2789
عنوان

ورم پا در دیابت نوع 2

7663 بازدید | 41 پست

سلام دوس جونیا 

من خیلی ناراحتم و خیلی هم نگرانم 

من بابام 15 ساله دیابت نوع 2 داره و قند خونش هم بالاست و زیاد رعایت نمیکنه ، حدود هفته پیش قوزک پاش زخم شد که ربطی به دیابتش نداشت ولی چون عموما به خاطر دیابت دیر تر خوب میشه ، الان پاش ورم کرده و فکر میکنم عفونت کرده چون یکم التهاب قرمز رنگ داره 😭😭😭😭😭 

آزمایش داده و عصر وقت دکتر داره ولی من خیلی نگرانم و دلم میخواد بشینم کلی گریه کنم 😭 

شما تجربه مشابهی دارین ؟!

خدایی نکرده مشکل جدی ای پیش نمیاد ؟!

بچه ها خدایی نکرده به این سادگی که پا رو قطع نمیکنن ؟!😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ان شاالله که خوب میشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه  مچ  پاش  هست  احتمالا  مشکل  خونرسانی  تو  رگ   هم  داره.پدر  من  هم  اینجور  زخم  داشتن   سریع  خوب  شدن  .دکتر  یه  دارویی  نوشت  گفت  کانادایی هست.الان  اسمش  یادم  نیست. نگرانی  نداره

عزیزم باید هوای پدرتون رو خیلی داشته باشید . باهاش جدی صحبت کنید که ورزش کنن . غذاهای مناسب بخورن . ...

به خدا یه عالمه مواظبشم ولی اصلاااااا پرهیز غذایی نمیکنه ، تنها دلیل دعوامون با هم همینه 😔

اگه  مچ  پاش  هست  احتمالا  مشکل  خونرسانی  تو  رگ  &nb ...

زخمه دقیقا روی قوزک پاش هست ولی پاش تا پایین زانو ورم داره 😔

اصلا هزینه و اینا مهم نیست فقط خدا کنه مشکل جدی ای نباشه و گرنه من میمیرم 😭😭😔

چند وقته زخم شده؟ اگه درگیری به استخوان رسیده باشه قطع میکنن که اونم برای کسایی که طولانی مدت پاشون ...

زخمه حدود یه هفته هست ، فکر نمیکنم در این حد پیشرفت کرده باشه 😭😭😭😭 از دیروز ورم داره 😭😭😭😭😭😭😭 

به خدا یه عالمه مواظبشم ولی اصلاااااا پرهیز غذایی نمیکنه ، تنها دلیل دعوامون با هم همینه 😔

خوب  می تونن  داروی  قویتر  بدن  اگه  نمیتونه  خوب  رعایت  کنه. دیابت  شو خی  نداره .باید  قند  خونش  پایین بیاد

اره متاسفانه گاهی اوقات بزرگترها ، واقعا لجبازی میکنن و ادم کاری ازش برنمیاد .

پس بهتره خانوادتون کلا رژیم غذایی تونو عوض کنید گلم .

مصرف برنج رو تو خونه کم کنید .

میوه های شیرین جلوی پدرتون نخورید که ایشون هم نبینه که بخوان بخورن .

خلاصه یه جوری که جلوی چشمشون نباشه .

سوپ جو تو رژیم غذاییشون بذارید .

من پدر خودم این مشکل رو داره .

ولی خوشبختانه با ورزش کنترلش کرده

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اره متاسفانه گاهی اوقات بزرگترها ، واقعا لجبازی میکنن و ادم کاری ازش برنمیاد . پس بهتره خانوادتون ک ...

دیگه جدی برخورد میکنم اصلا دیگه شوخی بردار نیست به خدا دارم از استرس میمیرم 😔