2777
2789
عنوان

مادران باردار ۷هفته به بالا

90 بازدید | 8 پست

مامانای گل یه مرکز سونوگرافی خوب تو تهران ترجیحا غرب تهران که تشخیصش دقیق باشه و با حوصله پاسخ بده می خوام؛لطفا منشی های سونوگرافی ها نیان برای تبلیغ و مامان های واقعی از تجارب خوب و بد سونوشون با ذکر نام مرکز سونو بگن؛خیلی ممنون

عزیزم من مرکزی که خودم رفتم رو یهت معرفی می کنم‌ واقعا هم راضی بودم Nt شاکری راضی نبودم آنومالی و ...

دکتر خودم هم رستاک رو معرفی کرد اما یکی از خانم های نی نی سایت چند سال قبل از رستاک بد گفته بود دو به شک شدم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خودم هم رستاک رو معرفی کرد اما یکی از خانم های نی نی سایت چند سال قبل از رستاک بد گفته بود دو ب ...

چند سال قبل مهم نیست. مهم الانه که دکتر طهماسب اونجان. چند سال قبل نسل امید خیلی خوب بود چون طهماسب اونجا بود اما الان خوب نیست

پسرم همه زندگیم