2777
2789
عنوان

دلم کبابه . زنگ زدم بابام اومد دنبالم الان خونه اونام😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 126 پست
خدا کنه زود به عقل  بیاد دعا کنید برام

خیره ایشالا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
آره شاید شایدم خوابیده بستگی به روحیاتش داره  اشکال نداره اشتباهی که پیش اومده  به نظر ...

اولش تحویل نمیگیره بعدش شاید جوابمو بده 

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی قبل اینکه زنگ بزنه خودم برم

ن این کارو نکن حالا که رفتی بزار اون پیش قدم بشه،ولی یه چیزی و یادت باشه خونه سنگره یه زنه به همین راحتیا ولش نمی کنن در امان خدا،الان تو تاپیکات دیدم از اینکه شوهرت راجع به دعواهاتون با خواهرش حرف زده بود شاکی بودی ،الان خودت  کار شوهرت و تکرار کردی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ول کن توزنگ نزن وگرنه تاعمرداری بایدکتک بخوری،بذاربفهمه کارش اشتبابوده

اره نظر منم اینه ولی میدونی دلم طاقت نمیاره همش میگه الان چیکار کنم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
ن این کارو نکن حالا که رفتی بزار اون پیش قدم بشه،ولی یه چیزی و یادت باشه خونه سنگره یه زنه به همین ر ...

اخه بهم گفت برو خیلی بهم برخورد 

منظورتو از زخم خوب میفهمم چون شوهر من خیلی دیر فراموش میکنه و تا سال ها این ماجرا رو بیان خواهد کرد

اینطور نگاه نکن.مثبت فکر کن.در برابر رفتار بد..... بدی دیدی.مساوی هستین.و این قضیه فراموش کردنشو راحت تر میکنه

خدایا شکرت...
اخه بهم گفت برو خیلی بهم برخورد 

خو بگه ،وسط دعوا حلوا خیرات نمی کنن اون گفت برو تو بگو خونمه به این راحتیا نیومدم که برم خیلی دوس داری خودت برو

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
اولش تحویل نمیگیره بعدش شاید جوابمو بده 

خواستم بگم اگه به فردا بکشه 100 درصد خونواده ش می‌فهمن قهر کردی این اصلا خوب نیست! 

گفتم یجوری به ی بهانه ای یجوری زرنگی کنی آشتی کنی برگردی خونت ولی اگه تو تایپیک قبلی ها گفتی به خواهرش میگه حتما تا الان اونا هم فهمیدن دیگه!

نمیدونم چی بگم!

صبر کن فقط،هیچ کاری نکن.بابات چی میگه؟

میگه باید دیگ تکرار نکنه این رفتاراشو صبر کن خودش بیاد

خواستم بگم اگه به فردا بکشه 100 درصد خونواده ش می‌فهمن قهر کردی این اصلا خوب نیست!  گفتم یجوری ...

بفهمن برام مهم نیس چون باید اخلاقشو درست کنه اونقدر تحقیرم کرده ک چشمام پر اشک میشه از یادآوریش

پس حرف پدرت روگوش بده ،فردا خودش میاددنبالت شوهرت مطمئن باش

ایشالا نی نی دار شی😘عزیزم😘