با شوهرم دعوام شد گفت برو منم حرصم گرفت زنگ زدم بابام بیاد وقتیرفهمید یه عالمه منو زد از گوشم پردش صدا داد همش میگفت درو قفل میکنم نمیزارم بری بابات غلط کرده بدون اجازه من اومده جلو در اخرش ولم کرد رفتنی دیدم چشماش قرمز شده. و کمی اشک الودو کنار بینیش یه کم خون هست انگار ک من چنگ انداختم ناخواسته بخدا دلم کباب شد رفتنی حالم داغونه توروخدا دلداری بدین
من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ن این کارو نکن حالا که رفتی بزار اون پیش قدم بشه،ولی یه چیزی و یادت باشه خونه سنگره یه زنه به همین راحتیا ولش نمی کنن در امان خدا،الان تو تاپیکات دیدم از اینکه شوهرت راجع به دعواهاتون با خواهرش حرف زده بود شاکی بودی ،الان خودت کار شوهرت و تکرار کردی
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خو بگه ،وسط دعوا حلوا خیرات نمی کنن اون گفت برو تو بگو خونمه به این راحتیا نیومدم که برم خیلی دوس داری خودت برو
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤